Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Σε ρυθμό ρελαντί η πρόκριση της Δόξα Ξάνθης 3-1 σε βάρος του Αετού Λεπτής

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα η Δόξα Ξάνθης να κάμψει την αντίσταση της κατά μιας κατηγορίας μικρότερη ομάδα του Αετού Λεπτής κυπελλούχου της ΕΠΣ Έβρου, με σκορ 3-1 παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση στην επόμενη φάση όπου η αποστολή της σίγουρα θα είναι πιο δύσκολη αφού καλείται να αγωνιστεί στην Κομοτηνή με τον πρωτοπόρο του πρώτου ομίλου της Δ΄ Εθνικής Πανθρακικό.

Πάντως για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η Ξανθιώτικη ομάδα είχε την τύχη με το μέρος της αφού μετέτρεψε την υπεροχή της σε γκολ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και στο ξεκίνημα της επανάληψης πέτυχε το δεύτερο γκολ σφραγίζοντας την νίκη πρόκριση σε διάστημα τριών λεπτών. Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Γιώργο Μαραντά να ξεκουράσει μερικούς βασικούς αλλά παράλληλα έδωσε χρόνο συμμετοχής σε άλλους που σε γενική ομολογία τον άφησαν ικανοποιημένο.

Ο Μπανταδάκης (44΄) με πλασέ ήταν αυτός, όπως και με το Σούλι, που άνοιξε το σκορ και στο πρώτο λεπτό της επανάληψης (46΄) ο Τζανέτος με διαγώνιο σουτ απλούστευσε τα πράγματα και παρά την προς στιγμή μείωση του σκορ σε 2-1 στο 70΄ από τον Μπινούδη πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα, ο Κίραλη Μουράτ όμως 12 λεπτά αργότερα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γρηγοριάδη έβαλε τέρμα στα όνειρα των Εβριτών για κάτι καλύτερο.

Διακρίθηκαν, από τους νικητές οι Γρηγοριάδης, Μελισσόπουλος, Κίραλη και Τζανέτος και από τον Αετό Λεπτής οι Τσουκαλίδης, Κων)νίδης, Καδόπουλος Χ.

Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Παρχαρίδη από την Δράμα.

ΔΟΞΑ (Μαραντάς Γ.): Μουμτζής, Μελισσόπουλος, Κίρατζη, Παπαγέλου (46΄Μεχμέτ Τανέρ), Γκαλήπ Ερέν, Γρηγοριάδης, Χαλήλ, Κίραλη Μουράτ, Μπανταδάκης (55΄Εφεντόπουλος), Τζανέτος, Ροκάς (80΄Κιαμήλ).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Α΄ ΟΜΙΛΟΥ

ΔΟΞΑ ΞΑΝΘΗΣ

ΑΕΤΟΣ ΛΕΠΤΗΣ

3-1

ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

0-1

ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΥΡΩΤΗΣ

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ

4-1

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Ν. ΓΩΝΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

1-0

στις 13-4-2005/16.30΄

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

ΔΟΞΑ ΞΑΝΘΗΣ

ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΥΡΩΤΗΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Ν. ΓΩΝΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620