Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: 4-0

ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑ!!!

-Η ομάδα του Φόρη Καλτσίδη παρότι προσπάθησε δεν μπόρεσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Θάσο

-Δύσκολες οι επόμενες ημέρες στην ομάδα μιας και τα όρια έχουν στενέψει και θα πρέπει να γίνει μία νέα αρχή

Ούτε οι παίκτες του Θεαγένη δεν πίστευαν στην νίκη που πέτυχαν απέναντι στον Απόλλωνα με το ευρύ σκορ 4-0. Μπορεί το σκορ να ακούγεται εντυπωσιακό ωστόσο είναι πλασματικό εάν κάποιος προσπαθήσει να απομόνωση μόνο την εικόνα του παιχνιδιού. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και από τα πρώτα λεπτά φάνηκε πως το παιχνίδι θα ήταν ενδιαφέρον. Ο Απόλλων σε όλη την διάρκεια έλεγχε το παιχνίδι και είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Όμως οι γηπεδούχοι παρότι ήταν στημένοι στην άμυνα με αντεπιθέσεις απειλούσαν συχνά πυκνά την εστία του Μαυρίδη. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν εύκολα να διασπάσουν την άμυνα του Θεαγένη και οι επικίνδυνες φάσεις δύσκολα έβγαιναν μπροστά στην εστία του Λαγουμτζή. Φτάνοντας στο 30 λεπτό ο Καρφόπουλος Δημ. πήρε την μπάλα κάτω από το κέντρο και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Μαυρίδη. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι είχαν την ψυχολογία μιας και οι φιλοξενούμενοι ήξεραν ότι το παιχνίδι αυτό ήταν μονόδρομος για αυτούς. Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει και στο 38 λεπτό ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά προκειμένου να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι παίκτης της Θάσου. Έτσι στο 48 λεπτό σε μία ξαφνική αντεπίθεση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων αφού δυο παίκτες των γηπεδούχων ήταν καθαρότατα οφσαίντ, ο Καρφόπουλος δέχτηκε την μπάλα και με πλασέ από το ύψος του πέναλτι κλείδωσε την νίκη για την ομάδα του και πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του τέρμα. Στο 51 λεπτό ο Μαχαιρίδης μετά από σύγχυση στο κέντρο της άμυνας πέτυχε με πλασέ το 4-0 όπου έμελε να είναι και το τελικό σκορ.

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Κανείς στην Διομήδεια δεν πίστευε ότι μπορεί έτσι με ευκολία η ομάδα να ηττηθεί από τον Θεαγένη Θάσου παρότι ο προπονητής της ομάδας είχε προειδοποιήσει τους παίκτες. Μάλλον οι παίκτες πίστευαν ότι θα έχουν ένα εύκολο απόγευμα στην Θάσο, όμως τα πράγματα διαψεύστηκαν αφού οι παίκτες της Θάσου έδειξαν ότι όταν θέλουν μπορούν να παρασύρουν όποια ομάδα θέλουν και να την ρίξουν στην θάλασσα χωρίς να το καταλάβει.

Εξελίξεις δεν πρόκειται να υπάρξουν στην ομάδα, το μόνο σίγουρο είναι ότι από σήμερα ξεκινάει μία νέα αρχή και θα χτιστεί από την αρχή η ομάδα ώστε στο μέλλον να αντέξει στην πίεση και στις δυσκολίες τις Δ’ Εθνικής Κατηγορίας. Στην ομάδα σίγουρα υπάρχει η στεναχώρια για τις συνεχόμενες αποτυχίες της ομάδας ωστόσο παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση είναι ενωμένοι και θα συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά για την αξιοπρέπεια της ομάδας.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620