Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Εκδηλώσεις

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 14 Ιουνίου στην αίθουσα του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, παρουσία της προέδρου του Δ.Σ. κυρίας Βιργινίας Τσουδερού τα εγκαίνια της αναδρομικής έκθεσης ζωγραφικής της καταξιωμένης καλλιτέχνιδας κυρίας Άννας Κωφού, που οργάνωσε το Ίδρυμα και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δράμας - Καβάλας – Ξάνθης.

Η ζωγράφος, αφού ευχαρίστησε το Ίδρυμα και προσωπικά την Πρόεδρο του Δ. Σ. για την δυνατότητα που της παρείχαν να παρουσιάσει στο κοινό της Ξάνθης τα έργα της, ξενάγησε τους προσκεκλημένους στην έκθεση.

Το παρόν στα εγκαίνια έδωσαν ο εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου, αρχιμανδρίτης Άνθιμος, η διευθύντρια του γραφείου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης κα. Γεωργανά, ο Πρόεδρος του Ροταριανού ομίλου Ξάνθης κ. Παπαχρήστου, η Πρόεδρος του Σοροπτιμιστικού ομίλου Ξάνθης κα. Στυλιανίδου και πλήθος εκλεκτών προσκεκλημένων.

Η βραδιά έκλεισε με δείπνο που παρέθεσε στην καλλιτέχνη η Πρόεδρος του Ιδρύματος και πρώην Υπουργός κα. Βιργινία Τσουδερού σε γνωστό εστιατόριο της Ξάνθης.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 28 Ιουνίου 2006 και θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά εκτός Κυριακής 09.00-14.00 & 19.00-21.00.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620