Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

-Η Διοίκηση του Απόλλων Διομηδείας παρέθεσε γεύμα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο ενόψει των Χριστουγέννων και χάρισε δώρα σε όλους τους παίκτες

Όλοι γνωρίζουν στην Ξάνθη ότι η Διοίκηση του Απόλλων Διομηδείας πρωτοπορεί και με πρωτεργάτη τον Πρόεδρο Ηλία Πουτακίδη προχώρησε σε ακόμη μία πρωτοβουλία. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παρέθεσε γεύμα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο σε γνωστό εστιατόριο της πόλης μας και δεν σταμάτησε εκεί. Αλλά πρόσφερε σε όλους τους παίκτες δώρα ενόψει των Χριστουγέννων τόσο στους ιδίους όσο και στις οικογένειες τους. Φυσικά από την πλευρά τους οι παίκτες ευχαρίστησαν την Διοίκηση διότι παρότι η ομάδα δεν είναι στην καλύτερη θέση της βαθμολογίας, η διοίκηση βρίσκεται κοντά στους παίκτες και τον προπονητή και τους στηρίζουν με κάθε τρόπο.

Στα αγωνιστικά μετά την αναβολή του Κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Θεαγένη εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών, οι προπονήσεις συνεχιστήκαν με χαλαρούς ρυθμούς μέχρι χθες και δόθηκε ένα τετραήμερο ρεπό ενόψει των Χριστουγέννων.

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ

Η Διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και όλος ο φίλαθλος κόσμος του Απόλλων Διομηδείας εύχονται σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με αγάπη, ειρήνη και υγεία. Το νέο έτος να μας φέρει την ευτυχία και το χαμόγελο που το έχουμε τόσο ανάγκη της μέρες που ζούμε .

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620