Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Εμπρός ολοταχώς για τη δημιουργία της Super League

του Φάνη Καραμπιπέρη
fanis@xan.gr

Υπέρ της πρότασης του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, Χρήστου Πανόπουλου, για τη δημιουργία της Σούπερ Λίγκας, τάχθηκε η Γενική Συνέλευση των ΠΑΕ της Α' Εθνικής κατηγορίας, με ψήφους 8 υπέρ έναντι 5 αποχωρήσεων και τριών λευκών.

Πριν από την έναρξη της πολύωρης συνέλευσης και ψηφοφορίας αποχώρησαν οι ΠΑΕ Αιγάλεω, ΠΑΟΚ και Ιωνικός, ενώ κατά τη διάρκεια της αποχώρησαν οι ΠΑΕ Καλλιθέα και Ηρακλής.

Παρών ψήφισαν οι ΠΑΕ Λεβαδειακός, Ακράτητος και Ατρόμητος. Ωστόσο, η ψηφοφορία αυτή δεν λαμβάνεται ως απόφαση από την ΕΠΑΕ, αλλά ως εισήγηση, η οποία θα παρουσιαστεί στην Γενική Συνέλευση της Παρασκευής, στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Ορφανό και την ΕΠΟ.

Το σημαντικό της όλης υπόθεσης είναι η συνύπαρξη των Σωκράτη Κόκκαλη, Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ντέμη Νικολαϊδη.

Μάλιστα, οι δύο πρώτοι είχαν... κέφια αφού αστειεύτηκαν για... το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και έδειξαν πως είναι αποφασισμένοι για ένα καλύτερο αύριο.

«Η απόφαση αυτή μας οδηγεί σε νέες και καλύτερες εποχές. Το επίπεδο θα ανέβει, το πρωτάθλημα θα γίνει πιο ανταγωνιστικό και οι ομάδες θα έχουν πολλά έσοδα. Επίσης, οι σύλλογοι θα δυναμώσουν και το θέαμα που θα προσφέρουν θα είναι πιο ελκυστικό για τους θεατές», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δήλωσε: «Κάνουμε ένα βήμα για τη σωστή κατεύθυνση. Ανοίγουμε μια νέα σελίδα, λευκή και ξεκινάμε από την αρχή. Μια νέα ιδέα συγκρούεται με το κατεστημένο. Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και η κίνηση θα βοηθήσει και τις μικρές ομάδες»

Τέλος, ο πρόεδρος της ΑΕΚ Ντέμης Νικολαΐδης είπε: « Είμαστε μπροστά. Το 80-85% των οπαδών συμφωνεί μαζί μας καθώς συμφώνησαν οι τρεις μεγάλες ομάδες. Είναι μια ιστορική πιστεύω ημέρα αφού το πρωτάθλημα θα γίνει πιο ανταγωνιστικό. Ό,τι και θα γίνει, θα γίνει για το καλύτερο του ελληνικού ποδοσφαίρου αφού θα υπάρχει δικαιοσύνη και αξιοκρατία.»

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620