Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Α΄ ΕΘΝΙΚΗ: Με αμφισβητούμενο γκολ έχασε…την 4η θέση η Skoda Ξάνθη – Νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Σπουδαία νίκη πήρε το Σάββατο το βράδυ ο ΠΑΟΚ από την Ξάνθη, αποτέλεσμα που τον ανεβάζει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μία θέση που κατείχε για αρκετές αγωνιστικές η Skoda Ξάνθη η οποία έχει τρεις αγωνιστικές να πετύχει νίκη. Ο Δικέφαλος του Βορρά έδειξε να μην επηρεάζεται στο ελάχιστο από τις άδειες κερκίδες της Τούμπας και χωρίς να πραγματοποιήσει μεγάλη εμφάνιση πήρε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς. Ένα γκολ ήταν αρκετό να κρίνει την αναμέτρηση και το πέτυχε ο Φουτσίνι στο 63’, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Πιζανόφσκι σε σουτ του Σαλπιγγίδη και σκόραρε. Η Skoda Ξάνθη απείλησε σε πολύ λίγες περιπτώσεις την εστία του Τοχούρογλου, ενώ ο ΠΑΟΚ αν ήταν πιο προσεκτικός θα μπορούσε να έχει διευρύνει τον δείκτη του σκορ.
Με κεντρικό πρόσωπο τον Γιώργο Καραγεωργίου ξεκίνησε η αναμέτρηση στην άδεια και κρύα Τούμπα, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Skoda Ξάνθης. Οι γηπεδούχοι είχαν κάποια πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν έφτασαν πολλές φορές με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Πιζανόφσκι, με εξαίρεση το σουτ του Σαλπιγγίδη στο 4’. Η Ξάνθη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδωσε περισσότερο βάση στην αμυντική της λειτουργία και δεν βγήκε μπροστά να δημιουργήσει φάσεις. Ο Καραγεωργίου αναγκάστηκε να αλλάξει νωρίς τα πλάνα του, καθώς ο Κουτσόπουλος τραυματίστηκε, και την θέση του πήρε ο Καραδήμος. Το παιχνίδι απέκτησε ενδιαφέρον στο τελευταίο πεντάλεπτο, με τις δύο ομάδες να χάνουν από μια ευκαιρία. Στο 42’ ο Πιζανόφσκι μπλόκαρε επικίνδυνη κεφαλιά του Μίετσελ, ενώ ο Λουτσιάνο ένα λεπτό αργότερα βρέθηκε σε θέση βολής αλλά παραπάτησε.
Η εικόνα στην αρχή της επανάληψης ήταν πάλι μέτρια, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου. Στο 55’ ο Μαχράτζε πλάσαρε αδύναμα και ο Τοχούρογλου μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ όμως στο 63’ ο Σαλπιγγίδης σούταρε απέναντι από τον Πιζανόφσκι, ο τερματοφύλακας απέκρουσε και ο Φουτσίνι που ακολούθησε την φάση έκανε το 1-0. Από εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι πήραν ολοκληρωτικά τον έλεγχο του αγώνα, προσπαθώντας να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη δεν έδειξαν επιθετικές διαθέσεις μετά το γκολ που δέχτηκαν, ενώ σπάνια επιχειρούσαν κάποια αντεπίθεση. Η μόνη σημαντική ευκαιρία της Skoda Ξάνθης σημειώθηκε στο 84’ με το σουτ του Λουτσιάνο να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των δικτύων.
Διαιτητής: Γερμανάκος (Αθηνών). Έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βοζάμπαλ, Αντζα, Λαμπριάκο. ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου, Φουτσίνι, Θεοδωρίδης, Ζωγραφάκης, Καρυπίδης, Μέγκαχεντ, Ουντέζε, Κουτσόπουλος (30’ Καραδήμος), Μαλαδένης, Σαλπιγγίδης (86’ Εγκωμίτης), Μίετσελ.
SKODA ΞΑΝΘΗ: Πιζανόφσκι, Μαχράτζε, Γαρπόζης, Ζαπρόπουλος, Λαμπριάκος, Σίκοφ, Τοροσίδης (86’ Μπαϊκαρά), Άντζας, Πρίττας (86’ Κάραμπας), Βοζάμπαλ, Λουτσιάνο.

Δ Η Λ Ω Σ Ε Ι Σ

Νίκος Καραγεωργίου: « Πήραμε μία πολύτιμη νίκη χωρίς να κάνουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι. Οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια. Έχουν αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες. Πλέον, έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, στο οποίο θα πάμε για τη νίκη και μόνο».
Γιάννης Μαντζουράκης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, κέρδισε δίκαια. Οι παίκτες μου έκαναν καλή δουλειά στο γήπεδο και αν μία ομάδα έπρεπε σήμερα να πάρει το ματς, είναι η δική μου. Φαίνεται όμως πως οι ομάδες από την επαρχία δε μπορούν να σπάσουν το φράγμα της τέταρτης θέσης. Οι δυσκολίες παρουσιάζονται πάλι από τον συγκεκριμένο διαιτητή και δεν βλέπω τον λόγο. Ο κύριος αυτός, ειρωνευόταν τους παίκτες μου σε όλο το ματς. Ο βοηθός του κ. Γερμανάκου, άφησε τρία οφ - σάιντ στους παίκτες του ΠΑΟΚ, δεχθήκαμε το γκολ και στη συνέχεια τους κόβει με ανύπαρκτα οφ - σάιντ. Δεν έπρεπε να κάνω καν αλλαγές, αφού παίζαμε πολύ καλά».
Βασίλης Τοροσίδης: «Από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, ο κ. Γερμανάκος ειρωνευόταν και εκνεύριζε όλους τους συμπαίκτες μου. Χάσαμε ένα παιχνίδι από ένα καθαρό οφ - σάιντ. Δεν ξέρω τον λόγο για τον οποίο ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει πρόβλημα με την Skoda Ξάνθη».

Δελτίο Τύπου της 2-4-2005

"Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.
Μην μιλάτε. Μην τους ενοχλείτε.
Ο υιός Γερμανάκος και ο επόπτης αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα ΠΑΟΚ – SKODA ΞΑΝΘΗ με ένα γκολ ορισμό του οφ – σάιντ.
Άραγε αξίζει να συμμετέχουμε σε αυτό το πρωτάθλημα;
Όποιο και αν είναι το τίμημα.

ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΤΕΠ

Μεγάλη νίκη σημείωσε το συγκρότημα του Απόστολου Κουτρουλού καθώς το πρωί του Σαββάτου επιβλήθηκε με 1-0 του ΠΑΟΚ για τα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων. Ο Ιορδάνης Πεχλιβανίδης με πολύ ωραίο σουτ περίπου από τα 30 μέτρα ήταν αυτός που σημείωσε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης χαρίζοντας παράλληλα τους τρεις βαθμούς της νίκης στην SKODA ΞΑΝΘΗ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων δεν άφησε πολλά περιθώρια για δράση στους επιθετικούς. Καλή ήταν η διαιτησία του Θανάση Τζήλου.
Η σύνθεση της SKODA ΞΑΝΘΗ: Ρούφος, Γκαλίτσιος, Μακράκης, Γιαντσέλης, Καλτσάς, Μπουλγκούρας, Κοτζάκελης, Πεχλιβανίδης, Τουργαίδης, Χριστοφορίδης, Χαραλαμπίδης.

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620