Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Νίκη ελπίδας για τον ελλιπή Ορφέα PUMA – Αυτοκτόνησε η Δόξα με την συντριβή από τον ουραγό Ξηροπόταμο

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Μπορεί να έχει πολλές και σοβαρές ελλείψεις ο Ορφέας PUMA όμως δείχνει να μην τα παρατάει τόσο εύκολα. Παρά το ότι αγωνιζόταν με έναν δύσκολο αντίπαλο οι νεαροί παίκτες του Μάκη Μπογιατζίδη υπερέβαλαν εαυτούς και πήραν μια δίκαιη νίκη απέναντι στον Βισαλτιακό Νιγρίτας ανανεώνοντας τις ελπίδες για την παραμονή. Το μοναδικό γκολ επιτεύχθηκε στο 30΄ με τον Χατζημπουλιέντ που πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και έγραψε το 1-0. Νασημειώσουμε ότι ήταν η πρώτη του συμμετοχή με τα χρώματα του Ορφέα PUMA και συνοδεύτηκε με γκολ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζαμπετάκης από την Θεσσαλονίκη που έκανε εύκολα χρήση της κίτρινης κάρτας εις βάρος του Ορφέα PUMA με αποτέλεσμα να αποβληθεί με δύο κίτρινες ο Φωτιάδης στις καθυστερήσεις.

Ορφέας PUMA: Παγωνίδης, Παπαδόπουλος, Κότζα, Πανταζίδης, Μετζιδιές, Σερδενές (46΄Γρηγοριάδης), Βασιλειάδης, Φωτιάδης, Χατζημπουλιέντ(75΄ Τονικίδης), Κυριακούδης, Ναβροζίδης (60΄Καραγκιόζης).

Τάσεις … αυτοκτονίας έχουν στην Δόξα αφού σε διάστημα λίγων αγωνιστικών κατάφερε να γνωρίσει την συντριβή και από την δεύτερη ουραγό του βαθμολογικού πίνακα (είχε προηγηθεί από τον Ηρακλή Καβάλας) ομάδα του Ξηροποτάμου Δράμας με 4-0 κάνοντας δύσκολη την συνέχεια ενώ η ομάδα της Δράμας μ΄ αυτή την νίκη μπορούμε να πούμε ότι παρασύρει μαζί της και την Ξανθιώτικη ομάδα αφού για να σωθεί χρειάζεται ένα θαύμα.

Οι Δραμινοί βέβαια είχαν την τύχη με το μέρος τους αφού προηγήθηκαν από τα αποδυτήρια και έκλεισαν το ημίχρονο με γκολ στο 42΄. Έτσι στο δεύτερο ημίχρονο έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη τους στο ντεμπούτο του Δημήτρη Στάμογλου στο πάγκο τους.

Διαιτητής ήταν ο Καζακίδης από το Κιλκίς.

ΔΟΞΑ: Κυριαζίδης, Γκαλήπ, Τηλαβερίδης Τ., Μεχμέτ Τανέρ, Δημητριάδης, Κιαμήλ, Μπαλάνης, Εφεντόπουλος, Μπανταδάκης (75΄ Δεσύλλας), Τοπούς (60΄Κωνστανταράκης), Τζανέτος, (75΄ Μαραντάς).

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620