Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Εκδηλώσεις

Πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, το απόγευμα της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου, η ενδιαφέρουσα διάλεξη του αν. καθηγητή του Δ.Π.Θ. κυρίου Γεωργίου Παπακαλιατάκη με θέμα την υγιεινή διατροφή και τη διατροφική αξιολόγηση των τροφών.

Σε μία πληρέστατη παρουσίαση και με την βοήθεια πολυμεσικών εφαρμογών ο κ. Παπακαλιατάκης αναφέρθηκε στην αξία της σωστής και ισορροπημένης διατροφής, στην κατάλληλη επιλογή των τροφών για την σωστή λειτουργία του οργανισμού μας και στην ανάγκη ενημέρωσης του κόσμου για μία ζωή γεμάτη υγεία και ευεξία.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον μεταξύ άλλων ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής του Δ.Π.Θ. κ. Ιωάννης Διαμαντής, ο τέως Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής του Δ.Π.Θ. κ. Νικόλαος Κωτσοβίνος, ο αν. καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής του Δ.Π.Θ. κ. Ιωάννης Μπάταλης, η υπεύθυνη αγωγής υγείας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ξάνθης κα. Ιφιγένεια Χρυσογέλου, η υπεύθυνη αγωγής υγείας της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ξάνθης κα. Εύη Θεοδοσιάδου, η υπεύθυνη των BODYLINE Ξάνθης κα. Μαρία Σορώτου, η εκπρόσωπος του καταστήματος οικολογικών προϊόντων ΓΑΙΑ κα Παναγιώτα Γεωργοπούλου, και πλήθος κόσμου.

Ήταν φυσικό να ακολουθήσει αμέσως μετά το τέλος της διάλεξης καταιγισμός ερωτήσεων προς στον ομιλητή που με την σειρά του έλυσε όλες τις απορίες των παρευρισκομένων.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620