Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14.04.2005

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Την 13-04-2005 και ώρα 14.30’, στην Ξάνθη, συνελήφθη ένας 24χρονος, κάτοικος Ξάνθης, διότι κατελήφθη από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ,να κατέχει μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 64,8 γρ.

Οδηγηθείς στην Υπηρεσία μας ομολόγησε ότι την ανωτέρω ποσότητα προμηθεύτηκε από ένα 26χρονο κάτοικο Ξάνθης, ο οποίος συνελήφθη από Αστυνομικούς της Υπηρεσίας μας και σε σωματική έρευνα που του έγινε βρέθηκε μια νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 10,1 γρ. Αργότερα σε κατ΄ οίκον έρευνα στην οικία του β΄ δράστη βρέθηκαν μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 70,1 γρ., κάνναβη βάρους 17,5 γρ., δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 25 εκ., δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 15 εκ., μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, μία νάιλον συσκευασία (περιτύλιγμα) με υπολείμματα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 2.540 € (ευρώ).

Ανωτέρω δράστες συνελήφθησαν ενώ ναρκωτικές ουσίες, ζυγαριά και χρηματικό ποσό κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ– ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΩΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Την 13.04.2005 και ώρα 20.00΄ στην Ξάνθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης συνελήφθησαν δύο άνδρες ηλικίας 22 και 25 ετών, κάτοικοι Ξάνθης, σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε α’ δράστης, ιδιοκτησίας του πατέρα του, να κατέχουν από κοινού δύο χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη βάρους 4,0 γρ. και 2,7 γρ. αντίστοιχα ενώ α’ δράστης στερείτο αδείας ικανότητας οδηγήσεως οχήματος.

Ανωτέρω δράστες συνελήφθησαν ενώ ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Την 13.04.2005 και ώρα 22.00΄ στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης και σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν δύο άνδρες ηλικίας 23 και 24 ετών αντίστοιχα, κάτοικοι Θεσσαλονίκης και μία γυναίκα ηλικίας 25 ετών, κάτοικος ομοίως διότι σε νομότυπη κατ΄ οίκον έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του α’ δράστη κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 11,1 γρ., τρεις (3) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη βάρους 985 γρ. η κάθε μία εξ αυτών, μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 980 γρ., μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 975 γρ., μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 840 γρ., μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 40,5 γρ. και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Κατά την διενέργεια της κατ΄ οίκον έρευνας, προσήλθε στην οικία και η Γ δράστιδα η οποία κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 0,4 γρ.

Ανωτέρω δράστες συνελήφθησαν ενώ ναρκωτικές ουσίες και ζυγαριά κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Την 13-04-2005 και ώρα 11.30΄ στην Ξάνθη από συνοριακούς φύλακες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης, συνελήφθη 18χρονος αλλοδαπός, πολίτης Αλβανίας, να έχει εισέλθει στη χώρα μας λάθρα μέσω της Ελληνοαλβανικής Μεθορίου, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων καίτοι τυγχάνει καταχωρημένος σε κατάλογο ανεπιθυμήτων αλλοδαπών

Ανωτέρω δράστης συνελήφθη και θ΄ αποσταλεί αρμοδίως.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης.

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ & ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ – ΣΤΕΡΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΩΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Την 13.04.2005 και ώρα 22.10΄ στην Ξάνθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης σε νομότυπο αστυνομικό έλεγχο, κατελήφθη 18χρονος δράστης, κάτοικος Ξάνθης, να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του πατέρα του, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και σε νομότυπη σωματική έρευνα που του έγινε , βρέθηκε να κατέχει μία σιδηρογροθιά.

Ανωτέρω δράστης συνελήφθη και θ΄ αποσταλεί αρμοδίως.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620