Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ –ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ: 1-0

ΝΙΚΗ ΑΝΑΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

-Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας ωστόσο ο Απόλλων ήταν αυτός που πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης με τον Νικολαϊδη

Ένα σπουδαίο και αμφίρρόπο παιχνίδι έγινε το απόγευμα της Κυριακής στην Γενησέα ανάμεσα στον Απόλλωνα και το Καλαμπάκι. Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γρήγορο γκολ. Ωστόσο αυτό δεν ήρθε ποτέ και το παιχνίδι παρότι ήταν γρήγορο και είχαν δημιουργηθεί φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, οι επιθετικοί δεν μπορούσαν να βρουν δίχτυα. Οι γηπεδούχοι αντιμετώπιζαν πρόβλημα στο κέντρο με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να είναι πιο δραστήριοι να έχουν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και να βγαίνουν περισσότερες φορές μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε μέχρι που αποφάσισαν οι δύο προπονητές να ανακατέψουν την τράπουλα και να προβούν στις απαραίτητες διορθώσεις. Ο προπονητής του Απόλλωνα έδωσε περισσότερο τόνο στην επίθεση σε αντίθεση με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων να κάνει αλλαγές ρουτίνας και ουσιαστικά αποδυναμώθηκε το κέντρο τους. Έτσι ο Απόλλων το εκμεταλλεύτηκε βγήκε μπροστά και σε μία στημένη φάση δεν χαρίστηκε. Ο Νικολαϊδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ που έμελλε να είναι και το μοναδικό της συνάντησης. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν προς τον βοηθό ότι παίκτης του Απόλλωνα έσπρωξε αμυντικό των Φιλοξενούμενων κατά την εκτέλεση του φάουλ. Από εκεί και πέρα ο Απόλλων θα μπορούσε να σημειώσει και άλλο τέρμα μα τον Μιχαηλίδη εάν ο επιθετικός των γηπεδούχων ήταν πιο προσεκτικός στην ολοκλήρωση της φάσης.

ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ:

3’ Δυνατό σουτ του Λεοντίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Παπαζούδη.

17’ Δυνατό σουτ του Τζεμαλή έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Μαυρίδης αιφνιδιάστηκε και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

22’ Σέντρα του Σερέτη από τα δεξιά, στην μικρή περιοχή πήρε την κεφαλιά ο Ταξίδης αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει την μπάλα με αποτέλεσμα ο Κων/δης να απομακρύνει τον κίνδυνο.

31’ Εκτέλεση κόρνερ από τον Λεοντίδη, η κεφαλιά του Πουτακίδη κατέληξε στα χέρια του Παπαζούδη.

32’ Συρτό δυνατό σουτ του Σιδερά η μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Παπαζούδη.

36’ Δυνατό σουτ του Γιουβανέζα από τα δεξιά, δύσκολα μπλόκαρε την μπάλα ο Παπαζούδης.

42’ Σέντρα του Τζεμαλή από τα αριστερά στην μικρή περιοχή ο Ταξίδης πήρε την κεφαλιά αλλά πριν περάσει την γραμμή η μπάλα την μάζεψε ο Μαυρίδης.

50’ Σε εκτέλεση κόρνερ για τους φιλοξενούμενους ο Φιλίππου πήρε την κεφαλιά αλλά δεν μπόρεσε να την στείλει προς τα δίχτυα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Μαυρίδης.

52’ Δυνατό σουτ του Ταξίδη έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα στα χέρια του Μαυρίδη.

74’ Σέντρα του Καρίνογλου από τα δεξιά, η κεφαλιά του Φιλίππου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Μαυρίδη.

77’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Νικολαϊδη έξω από την μεγάλη περιοχή και στο κέντρο αυτής, η μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Παπαζούδη.

83’ Ο Μιχαηλίδης βρέθηκε απέναντι από τον Παπαζούδη όμως το πλασέ του αποκρούστηκε σε πλάγιο άουτ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 38’ Νικολαϊδης, 62’ Παπαζούδης Σ., 68’ Σπυριάδης, 78’ Ταξίδης, 90’ Καρίνογλου

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: Μαυρίδης 8, Κων/δης 9, Γιαγκάζογλου 8 (82’ Πουτακίδης Λ. 7), Σπυριάδης 7, Μακράκης 8, Νικολαϊδης 8, Γιουβανέζας 8, Πουτακίδης Γ.9, Γιαπουτζής 7 (65’ Μιχαηλίδης 8), Λεοντίδης Ι. 7, Σιδεράς 8 (55’ Καραμπατζάκης 8).

ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ: Παπαζούδης Δημ. 7, Τζεμαλή 9, Παπαεμμανουήλ 7, Πετράς 7, Καρίνογλου 7. Λιόλιος 7, Ταξίδης 8, Παπαζούδης Σ. 8, Φιλίππου 8 (85’ Πατσούκης 7), Τσαχουρίδης 8 (58’ Καραγιαννίδης 7), Σερέτης 7 (90’ Σώφλος 7).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πεχλιβανίδης (Θεσ/νίκης)

ΒΟΗΘΟΙ: Παπαδόπουλος - Αγριδιώτης (Θεσ/νίκης)

ΠΑΡΑΛΕΙΠΌΜΕΝΑ:

***Στις κερκίδες της Γενησέας βρέθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ξάνθης κ. Νίκος Σπυριδόπουλος όπου παρακολούθησε την αμφίρροπη αναμέτρηση.

***Στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκε και ο υπεύθυνος τύπου της Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ κ. Μπάμπης Κυρλίδης δείχνοντας ότι η Βασίλισσα της Θράκης δεν ξεχνά το τοπικό ποδόσφαιρο και είναι πάντα δίπλα στα αθλητικά σωματεία.

***Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι Διαιτητές από την Θεσσαλονίκη διεύθυναν παιχνίδι του Απόλλωνα.

ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΝΑ DVD PLAYER

Για άλλη μια εβδομάδα ο Απόλλων Διομηδείας χάρισε στους φιλάθλους ένα δώρο προσφορά της Διοίκησης προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη που παρέχει στην ομάδα. Αυτή την φορά κληρώθηκε ένα DVD PLAYER. Μετά από κλήρωση που έγινε στο ημίχρονο από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Ξάνθης κ. Σπυριδόπουλο, νικητής αναδείχθηκε ο Γραμματέας της Ε.Π.Σ. Ξάνθης κ. Τσιμπίδης που πρόσφερε το δώρο του στην Ε.Π.Σ. Ξάνθης.

ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ

ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

-Ο Χράλογλου Ουμίτ και ο Γιουβανέζας Ιωάννης άνοιξαν την καρδιά τους και μίλησαν για όλα και για όλους σε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη

Στο μεταξύ μετά το τέλος του παιχνιδιού δύο παίκτες του Απόλλωνα φιλοξενήθηκαν σε αθλητική εκπομπή τοπικού καναλιού (Xanthi Channel – Τρίτο Ημίχρονο με τον Μίμη Μουρτζόπουλο). Έτσι ο Χράλογλου Ουμίτ και ο Γιουβανέζας Ιωάννης βρέθηκαν στο κανάλι της Ξάνθης και μίλησαν για την πορεία της ομάδας, για την συγκομιδή των 8 βαθμών στις έξι πρώτες αγωνιστικές καθώς και για την δική τους καριέρα. Η εκπομπή είναι διάρκειας μίας ώρας και έτσι δόθηκε η ευκαιρία στα δυο ταλαντούχα παιδιά να ανοίξουν την καρδιά τους και να μιλήσουν για όλους και για όλα. Θα λέγαμε ότι η συνέντευξή ήταν άκρως ενδιαφέρουσα αφού εκτός από την ομάδα του Απόλλωνα και την δική τους καριέρα οι παίκτες του Απόλλων μίλησαν για τα τοπικά πρωταθλήματα στα οποία έχουν αγωνιστεί και έχουν προσφέρει πολλά τα προηγούμενα χρόνια.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620