Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Α΄ ΕΘΝΙΚΗ/29η αγωνιστική:

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Στα χέρια του Ολυμπιακού πέρασε η υπόθεση τίτλος, έπειτα από όσα (τραγελαφικά και μη) έγιναν στην 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» που με νίκη στο Καυτανζόγλειο στην τελευταία αγωνιστική παίρνουν τον τίτλο, έκαναν πάρτι, με τον Πανιώνιο στο δεύτερο μέρος και οι οπαδοί τους μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Καραϊσκάκη» και πανηγύρισαν έξαλλα τα μαντάτα από τη «Λεωφόρο»!

Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ πάλεψαν με νύχια και με δόντια για τη νίκη, όμως η λευκή ισοπαλία τους άφησε με την πικρή γεύση στο τέλος και στην 2η και την 3η θέση αντίστοιχα. Μπορεί μέσα στο γήπεδο της Λεωφόρου να μην επιτρεπόταν η είσοδος φιλάθλων, έξω από αυτό όμως δεν υπήρχε πρόβλημα. Γι αυτό και όταν τελείωσε τον ντέρμπι με το κακό για τον Παναθηναϊκό 0-0 περί τους 100 οπαδοί του τριφυλλιού μαζεύτηκαν έξω από τα αποδυτήρια και περίμεναν να φύγουν οι παίκτες. Και μόλις τους είδαν άρχισαν τα ειρωνικά χειροκροτήματα και τα σχόλια.

«Ζούγκλα» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου το ποδόσφαιρο γύρισε πολλά χρόνια πίσω και η οριστική διακοπή του αγώνα με υπαιτιότητα του Άρη στέλνει τους κίτρινους στην Β΄ Εθνική μιας και σύμφωνα με τον ΚΑΠ χάνει στα χαρτιά με 0-2 το ματς και του αφαιρούνται και τρεις βαθμοί! Οι οπαδοί του Άρη εισέβαλαν δύο φορές στον αγωνιστικό χώρο και στο γενικό χαμό τραυμάτισαν τον Κατσιαμπή. Στην εντατική με ταχυκαρδία, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο, ο Α΄ αντιπρόεδρος του «γηραιού» Θ. Πατέλης. Απαράδεκτα γεγονότα και πριν την έναρξη, όταν οπαδοί του Άρη, πέταξαν καπνογόνα και άλλα αντικείμενα στα αποδυτήρια του Ηρακλή, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η παραμονή της αποστολής του «γηραιού». Στη 01:00 τα μεσάνυχτα αποχώρησε από το Χαριλάου η αποστολή του Ηρακλή η οποία μετά από απόφαση της ΠΑΕ διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο.

Την παραμονή τους στην Α΄ Εθνική πανηγυρίζουν: η Καλαμαριά που με δύο γκολ του Κλέιτον σε ένα λεπτό και υπό τις επευφημίες των οπαδών του ΠΑΟΚ κέρδισε 2-1 τον Δικέφαλο κι ο ΟΦΗ με το 0-0 στη Νεάπολη κόντρα στον Ιωνικό. Το Αιγάλεω διατήρησε το προβάδισμα για την 6η θέση κερδίζοντας τη Χαλκηδόνα 2-1. Η Skoda Ξάνθη με γκολ του πρώτου της σκόρερ Λουτσιάνο που έπαιζε με ψυχολογική φόρτιση λόγω του ξαφνικού θανάτου του πατέρα του που το πληροφορήθηκε αργά το Σάββατο κέρδισε την Καλλιθέα ενώ στον μοναδικό αγώνα του Σαββάτου οι δύο υποβιβασθέντες Εργοτέλης και Κέρκυρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1..

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

SKODA ΞΑΝΘΗ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

1-0

ΙΩΝΙΚΟΣ

ΟΦΗ

0-0

ΑΡΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ

1-2 Διακοπή

ΠΑΟ

ΑΕΚ

0-0

ΟΣΦΠ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

3-0

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

ΠΑΟΚ

2-1

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ

1-1

ΑΙΓΑΛΕΩ

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

2-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

62

2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

61

3

ΑΕΚ

59

4

SKODA ΞΑΝΘΗ

49

5

ΠΑΟΚ

46

6

ΑΙΓΑΛΕΩ

42

7

ΗΡΑΚΛΗΣ *

38

8

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

35

9

ΙΩΝΙΚΟΣ

35

10

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

34

11

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

33

12

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

32

13

ΟΦΗ

32

14

ΑΡΗΣ Θ. *

28

15

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

20

16

ΚΕΡΚΥΡΑ

17

* Δεν υπολογίζεται ο διακοπέντας αγώνας Άρη - Ηρακλή

ΣΤΙΣ 25-05-2005

ΙΩΝΙΚΟΣ

SKODA ΞΑΝΘΗ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΑΡΗΣ

ΟΦΗ

ΠΑΟ

ΗΡΑΚΛΗΣ

ΟΣΦΠ

ΑΕΚ

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΠΑΟΚ

ΑΙΓΑΛΕΩ

ΚΕΡΚΥΡΑ

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620