Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: 5-0

ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ – ΜΑΧΗ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ

-Τα πρώτα δύο λεπτά αποδείχτηκαν τραγικά και καθοριστικά για τον Απόλλωνα που δεν μπόρεσε στην συνέχεια να αντεπιτεθεί και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια

-Μοιραία λοιπόν από τα πρώτα λεπτά απόσυντονίστηκε η ομάδα και δεν μπόρεσε να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει και δέχτηκε άλλα τρία γκολ από τραγικά λάθη στην άμυνα

Δύο λεπτά ήταν αρκετά για να κρίνουν τον νικητή του παιχνιδιού ανάμεσα στην Ηράκλεια και τον Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά λάθη των παικτών του Απόλλωνα και μόλις στο δεύτερο λεπτό προηγήθηκαν με 2-0. Η συνέχεια του αγώνα ήταν αναμενόμενη όπου οι γηπεδούχοι πρόσεξαν περισσότερο την άμυνα τους και έβγαιναν στην κόντρα προκαλώντας πολλά προβλήματα στην αμυντική γραμμή του Απόλλωνα. Οι παίκτες του Φόρη Καλτσίδη προσπάθησαν να απαντήσουν όμως τίποτα δεν τους έβγαινε περισσότερο και από το σοκ που δέχτηκαν στα πρώτα λεπτά. Ο Φόρης Καλτσίδης ανακάτεψε την τράπουλα και έριξε στο παιχνίδι τον Καραμπατζάκη και τον Πουτακίδη για να δώσει περισσότερο επιθετικό τόνο στην ομάδα. Όμως σαν να μην έφτανε αυτό στο 45’ ήρθε και το τρίτο γκολ με εκτελεστή τον Κρυστάλλη.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας έγινε πιο επιθετικός και δηνιούργησε κάποιες φάσεις μπροστά στην εστία του Πετρίλη αφήνοντας πολλά κενά στην άμυνα γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και στην κόντρα επίθεση πέτυχαν άλλα δυο τέρματα. Σίγουρα οι παίκτες του Απόλλωνα θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα αυτό το παιχνίδι και να δουν την συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη…

ΦΑΣΕΙΣ- ΓΚΟΛ:

1’ Ο Δελής εκμεταλλεύεται της κόντρες στην άμυνα του Απόλλωνα, ενώ ο Σπυριάδης ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο έκανε το πλασέ από το κέντρο της μεγάλης περιοχής η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μαυρίδη.

2’ Ο Μαυρίδης έκανε λάθος έξοδο, η μπάλα πέρασε στον Πεχλιβανίδη που κινούταν στα δεξιά, σέντραρε την μπάλα και στην μεγάλη περιοχή βρέθηκε ο Σαλμάς ο οποίος έκανε το σούτ η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς του Απόλλωνα και κατέληξε στα δίχτυα.

24’ Η Ηράκλεια κέρδισε έμμεσο στην μεγάλη περιοχή όμως το σουτ του Τζιαμπάζη έγλειψε το δεξί δοκάρι του Μαυρίδη και πέρασε αουτ.

39’ Δυνατό σουτ του Τζιαμπάζη με γροθιές απομάκρυνε την μπάλα ο Μαυρίδης.

45’ Ο Κρυστάλλης βρέθηκε απέναντι στον Μαυρίδη ύστερα από φοβερή μπαλιά που δέχτηκε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και με πλασέ έκανε το 3-0.

53’ Πλασέ του Ντενής από τα αριστερά η μπάλα διέσχισε το τέρμα παράλληλα και με πέρασε πλάγιο

54’ Ο Καραμπατζάκης έκανε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πετρίλη.

62’ Ο Κων/δης δίνει την μπάλα στο Καραμπατζάκη, ο τελευταίος βρέθηκε απέναντι από τον Πετρίλη αλλά το σουτ του εξουδετερώθηκε με τις άκρες των δαχτύλων από τον τερματοφύλακα της Ηράκλειας.

74’ Σε εκτέλεση κόρνερ ο Αριτζής πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αλλά ο Γιουβανέζας απομάκρυνε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

79’ Ο Σαλμάς έκλεψε την μπάλα στην άμυνα του Απόλλωνα και με σούτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 4-0.

82’ Ο Κρυστάλλης εκμεταλλεύτηκε τα αλλεπάλληλα λάθη στην άμυνα του Απόλλωνα και με πλασέ διαμόρφωσε το 5-0.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 6’ Μαυρούδης, 65 Τούσκας, 88’ Νικολαϊδης

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ: Πετρίλης 7, Πεχλιβανίδης 7, Τούσκας 7, Στεργιάδης 7, Μαντατζής 7, Μαυρούδης 7 (83’ Τζιότζιος 7), Δελής 8 (83’ Ιωάννου 7), Ντενής 7 (65’ Αριτζής 8), Κρυστάλλης 8, Σαλμάς 9, Τζιαμπάζης 8.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: Μαυρίδης 6, Κων/δης Στρ. 7, Σπυριάδης 6 (50’ Γιαπουτζής 6), Νεοφυτίδης 6, Μπαμπανέλος 6 (38’ Πουτακίδης Γ.7), Μακράκης 8, Νικολαϊδης 7, Γιουβανέζας 6, Λεοντίδης Ι. 6, Μιχαηλίδης 6 (38’ Καραμπατζάκης 7), Κών/δης Κ. 7.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καστανίδης (Θεσ/νίκης)

ΒΟΗΘΟΙ: Δημόπουλος – Κοτσάμπασης (Θεσ/νίκης)

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620