Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Άφησε υποσχέσεις για το μέλλον το 1ο τουρνουά μίνι Βόλεϊ αγοριών – κοριτσιών Δημοτικών Σχολείων

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Το πρώτο τουρνουά μίνι Βόλεϊ αγοριών – κοριτσιών Δημοτικών Σχολείων πέρασε στην ιστορία, αυτό όμως που έμεινε ήταν η επιτυχία που ανήκει ολοκληρωτικά στην διοίκηση και το προπονητικό τιμ του Ερμογένη που είχε την ευκαιρία να πάρει άριστα σ΄ αυτή του την εκδήλωση.

Το προαύλιο του 1ου Γυμνασίου, κάτω από τα δέντρα, είχε την τιμή να φιλοξενήσει αυτό το 1ο τουρνουά την Κυριακή (5-6-2005) το πρωί που έδωσαν το παρών πάνω από 200 αγόρια – κορίτσια αν αναλογιστεί κανείς ότι πήραν μέρος και στις τρεις ηλικίες (Δ΄, Ε΄& ΣΤ΄ Τάξεις) 30 ομάδες αγοριών και 31 κοριτσιών με το μίνιμουμ 3ων αθλητών – τριών και διήρκησε πάνω από τρεις ώρες.

Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε την συμβολή των χορηγών που με τις προσφορές τους βοήθησαν στην καλύτερη οργάνωση. Ήταν η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ν. Ξάνθης, η Ευρωπαϊκή Πίστη του Γιώργου Καρυώτη, Το Μάρκετ Δουκίδη «ΦΘΗΝΗ ΑΓΟΡΑ» και ο Κίτρινος Φούρνος. Για όλους υπήρχαν νερά, χυμοί και για τους μικρούς ένα σάντουιτς. Φυσικά υπήρχαν τα αναμνηστικά μπλουζάκια και καπέλα ενώ στις τρεις πρώτες ομάδες κάθε ηλικίας δινόταν μετάλλια από την ΕΟΠΕ, αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες και κύπελλο στις πρωταθλήτριες ομάδες.

Τις απονομές έκαναν: Στα αγόρια και κορίτσια της Δ΄ τάξης ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ν. Ξάνθης κ. Χρήστος Τσέκης, στα αγόρια της Ε΄ τάξης η υπεύθυνη του Γραφείου Φυσικής αγωγής κ. Μαρία Χατζοπούλου, στα κορίτσια της Ε΄ τάξης το μέλος του Δ.Σ. η κ. Βούλα Νταουτίδου, στα κορίτσια της ΣΤ΄ τάξης ο γιατρός κ. Ιπποκράτης Καμαρίδης και τέλος στα αγόρια της ΣΤ΄ τάξης ο προπονητής κ. Θέμης Αγγελακόπουλος.

Τους αγώνες παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Αντιδήμαρχος κ.κ. Γιάννης Χρηστίδης – Νίκος Παπαδόπουλος, η υπεύθυνη του Γραφείου Φυσικής αγωγής κ. Χατζοπούλου,ο πρόεδρος του Ερμογένη κ. Χρήστος Ιωαννίδης και πολλοί γονείς.

Νικήτριες ομάδες στα κορίτσια: Δ΄ τάξη συμμετείχαν 8 ομάδες οι Αμαζόνες, Ε΄ τάξη συμμετείχαν 14 ομάδες οι Αθλήτριες και ΣΤ΄ τάξη συμμετείχαν 9 ομάδες οι Τρομερές. Στα αγόρια: Δ΄ τάξη συμμετείχαν 5 ομάδες τα λιοντάρια, Ε΄ τάξη συμμετείχαν 11 ομάδες οι τρομεροί και ΣΤ΄ τάξη συμμετείχαν 14 ομάδες ο Ηρακλής junior.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

   

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620