Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Επανέλαβε τον θρίαμβο της πρεμιέρας η Δόξα Ξάνθης που έφυγε με την νίκη και από τον Θεαγένη

του Φάνη Καραμπιπέρη
fanis@xan.gr

Για δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας αγωνιστική η Δόξα Ξάνθης καταφέρνει να πάρει την νίκη αποδεικνύοντας ότι η πρώτη νίκη μέσα στην Ορεστιάδα μόνο τυχαία δεν ήταν. Η ομάδα του Δημήτρη Μαραντά με περίσσια ψυχικά αποθέματα απέδρασε από την Θάσο με την νίκη και με δύο σε ισάριθμους αγώνες φιγουράρει στην πρώτη θέση πραγματοποιώντας το ιδανικότερο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος.

Βέβαια σε μερικές περιπτώσεις χρειάζεται και ο παράγοντας τύχη ή η ανικανότητα των αντιπάλων αφού οι του Θεαγένη έχασαν την ευκαιρία να πάρουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά ο Κυριαζίδης με εκτίναξη απέκρουσε το πέναλτι του Μέντσα Α.

Το τελικό 1-2 γράφτηκε με τα γκολ των Αρχοντάκη στο 10΄ με πλασέ και Εφεντόπουλου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 78΄ ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει στο 35΄ με τον Τουλατζή. Δύο λεπτά πριν την επίτευξη του νικητήριου γκολ οι Ξανθιώτες είχαν δοκάρι με τον Τζανέτο.

Στην πρώτη σειρά των διακριθέντων περνούν για τους νικητές οι Εφεντόπουλος, Κυριαζίδης, Τανέρ και Αρχοντάκης και από τον Θεαγένη διακρίθηκαν οι Μέντσας Α, Καρφόπουλος.

Διαιτητής ήταν ο Κιλκισιώτης κ. Τσελεκίδης.

Δόξα Ξάνθης (Μαραντάς): Κυριαζίδης, Γκαλήπ Ερέν, Κίρατζη, Μεχμέτ Τανέρ, Χαλήλ, Αλή Ογλού, Καφετζόφγλου, Σουκρή (55΄Τζανέτος), Αρχοντάκης (76΄Λεβέντης), Εφεντόπουλος, Μπάτζιος (76΄Χικμέτ Νεσδετ).

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620