Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Κέρδισε το Ξανθιώτικο βόλεϊ και ο Γ.Π.Σ. Ξάνθη τον πολύ καλό Ερμογένη με 0-3

του Φάνη Καραμπιπέρη
fanis@xan.gr

Συμβαίνει και στο βόλεϋ! Ο καλύτερος ενός αγώνα να μην κερδίζει. Οι λίγοι αλλά τυχεροί φίλοι του αθλήματος που βρέθηκαν στο ΔΑΚ την Κυριακή το μεσημέρι έφυγαν ικανοποιημένοι από το θέαμα που προσέφεραν απλόχερα τόσο ο γηπεδούχος Ερμογένης όσο και ο φιλοξενούμενος Γ.Π.Σ. Ξάνθη.

Η εμπειρία του δεύτερου ήταν αυτή που μέτρησε τελικά με την ομάδα του Θανάση Μαυρίδη να παίρνει τη νίκη με 3-0 σετ και να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Ο Θέμης Αγγελακόπουλος από την άλλη είδε την ομάδα του μεταμορφωμένη στα δύο πρώτα σετ, να φτάνει στην πηγή αλλά να μην κατακτά τουλάχιστον το ένα.

Το πρώτο σετ ξεκίνησε με τις μικρές του Ερμογένη να προηγούνται με 5-0 με την διαφορά αυτή να διατηρείται μέχρι το 18-13. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι παίκτριες του Θανάση Μαυρίδη είχαν αιφνιδιαστεί και βρισκόταν πολύ κοντά στο να χάσουν το πρώτο σετ αφού οι γηπεδούχες έφτασαν στο 24-20 βρήκαν τις λύσεις και αφού ισοφάρισαν σε 24-24 κατέκτησαν το πρώτο σετ με 27-29 σε 40΄ με τις νεαρές του Ερμογένη να μην εκμεταλλεύονται τα πέντε σετ - μπολ.

Στο δεύτερο σετ είχαμε επανάληψη του πρώτου. Το ξεκίνημα ήταν αυτή την φορά της τάξεως του 7-0 διαφορά που έμεινε μέχρι το 17-10 αλλά και πάλι στο τέλος κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι από το 23-19 σε 24-24 και να το κατακτήσουν με 25-27 σε 30΄, στο πρώτο σετ μπολ έναντι τριών που είχαν οι νεαρές.

Το τρίτο, ήταν το σετ της απογοήτευσης για τις νεαρές του Ερμογένη αφού οι παίκτριες του Γ.Π.Σ. Ξάνθη προηγήθηκαν με 0-6 και η συνέχεια μετατράπηκε σε απλή διαδικασία αφού με την εμπειρία τους όχι μόνο κράτησαν αυτή τη διαφορά αλλά κατέκτησαν το σετ με 13-25 σε 20’.

Με λάθη ήταν η διαιτησία του κ. Γρηγοριάδη, ενώ καλή ήταν η κα. Κυπριανίδου.

Διακρίθηκαν από τις νικήτριες οι Μαχαριρίδου, Κελεσίδου, Αντωνιάδου ενώ από τον Ερμογένη διακρίθηκαν οι Αγγελακοπούλου, Κοντοπούλου και Παπαχρόνη.

ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ (Αγγελακόπουλος): Ρεκάρη, Δοξακίδου, Καρά Αχμέτ, Κοντοπούλου, Λουκμά, Παπαχρόνη, Τσαρσιταλίδη, Αγγελακοπούλου, Σπυρίδου Ελίνα, Σπυρίδου Ελλάδα, Ιωάννου.

Γ.Π.Σ. ΞΑΝΘΗ (Μαυρίδης): Παροτσίδου, Μαυρομάτη, Μπόχλου, Κελεσίδου, Αθανασίου, Ουζουνίδου, Μαχαιρίδου, Αντωνιάδου, Κηπουρού, Παπαδοπούλου, Μακαρονά.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620