Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Με νίκη έκλεισε τον α΄ γύρο ο Γ.Π.Σ. Ξάνθη και την Κυριακή υποδέχεται στο ντέρμπι κορυφής την Νίκη Αλεξ)πολης

του Φάνη Καραμπιπέρη
fanis@xan.gr

Με νίκη ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο ο Γ.Π.Σ. Ξάνθη - μία από τις δύο ομάδες της πόλης μας η άλλη είναι ο Ερμογένης – κερδίζοντας τον Α.Σ.Α. Σουφλίου με 3-0 σετ και τώρα στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου υποδέχεται την Κυριακή το μεσημέρι στις 12 στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ την πρωτοπόρο Νίκη στο ντέρμπι κορυφής που θα κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας ήταν μία καλή προπόνηση για τις αθλήτριες του Θανάση Μαυρίδη ο οποίος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχε στην διάθεσή του ενώ απουσίασαν οι Ελένη Παπαδοπούλου λόγω προβλήματος στα δάχτυλα του χεριού και η Παροτσίδου λόγω ίωσης. Διακρίθηκαν οι Μπόχλου και Νικολαϊδου.

Τα σετ: 25-17, 25-17, 25-9.

Γ.Π.Σ. ΞΑΝΘΗ: Αντωνιάδου, Κηπουρού, Καμπά, Μακαρόνα, Μαυρομάτη, Χαχαιρίδου, Νικολαϊδου, Μπόχλου, Ουζουνίδου, Αθανασίου, Κελεσίδου.

Α.Σ.Α. ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Τσιμπανίδου, Νινούδη, Σταρίχ, Ζέρβα, Κοντογιάννη, Μανάβη, Γκιρτζιώτη, Μέρμηγκα, Κουτελιδάκη, Σαπουντζή.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620