Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Με εντός έδρας αγώνα ξεκινά ο κυπελλούχος της ΕΠΣ Ξάνθης

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος Ερασιτεχνών. Σε οκτώ ομίλους θα διεξαχθεί ο φετινός θεσμός με την κυπελλούχο ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης να αγωνίζεται στον πρώτο όμιλο και να είναι ευνοημένη στην πρώτη αγωνιστική, αφού κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στην Ξάνθη την αντίστοιχη ομάδα του Έβρου.

Να πούμε ότι ο κυπελλούχος και στις δύο Ενώσεις θα βγει στις 30 Μαρτίου μέσα από τους τελικούς που για την μεν Ξάνθη τους φιναλίστ αποτελούν η Δόξα Ξάνθης (αγωνίζεται στην Δ΄ Εθνική/1ος όμιλος), που απέκλεισε στον ημιτελικό τον πρωτοπόρο της Α΄ ΕΠΣ Φίλιππο Δροσερού και ο Απόλλων Διομήδειας που έκανε την μεγάλη ανατροπή αποκλείοντας τον Ορφέα Ν. Αμισού μέσα στην έδρα κερδίζοντάς τον με 2-5 ενώ είχε χάσει στην ουδέτερη Θαλασσιά (λόγω τιμωρίας) με 1-2.

Αντίθετα στον Έβρο χθες (23/3) Τετάρτη έγιναν οι δύο ημιτελικοί. Επίσης γνωρίζουμε τους φιναλίστ του τελικού της ΕΠΣ Μακεδονίας που είναι η Επανομή και η γνωστή μας Σουρωτή που αγωνίζονται στην Δ΄ Εθνική.

Στις άλλες ΕΠΣ που συμμετέχουν στον πρώτο όμιλο οι κυπελλούχοι είναι: στην Δράμα η Προσοτσάνη που κέρδισε την Ανακάλυψη με 1-0, στην Κομοτηνή ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής Πανθρακικός που κέρδισε 6-1 την Φιλύρα, στις Σέρρες το Παραλίμνι που κέρδισε στον τελικό τον Γλυκά Νερά 4-1, στην Καβάλα ο Θεαγένης του Ξανθιώτη προπονητή Παναγιώτη Καμαράκη, που κέρδισε στον τελικό 3-2 τον Νέστο Χρυσούπολης και στην Χαλκιδική ο Αριστοτέλης που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα.

Σας παραθέτουμε αναλυτικά την κλήρωση του Α΄ ΟΜΙΛΟΥ με τις ημερομηνίες και ώρες των αγώνων, με τον κυπελλούχο του ομίλου μας να αγωνίζεται με τον αντίστοιχο του 5ου ομίλου τον οποίο αποτελούν οι κυπελλούχοι των ΕΠΣ: ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΗΛΕΙΑΣ, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ και ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ενώ δεν έχει ορισθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού.

1ος ΓΥΡΟΣ: 6-4-2005, ΩΡΑ: 16.30

1. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

2. ΞΑΝΘΗΣ - ΕΒΡΟΥ

3. ΘΕΑΓΕΝΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

4. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ

2ος ΓΥΡΟΣ: 13-4-2005, ΩΡΑ: 16.30

5. { ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΔΡΑΜΑΣ }-{ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-ΣΕΡΡΩΝ }

6. { ΚΑΒΑΛΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ }-{ΞΑΝΘΗΣ-ΕΒΡΟΥ }

Ο τελικός του ομίλου θα διεξαχθεί στις 27/04/2005

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: 11-5-2005, ΩΡΑ:16.30

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: 18-52005, ΩΡΑ 16:30

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620