Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Νέος πρόεδρος στον Ξάνθη Α.Σ. ο Βαγγέλης Παλιούρας

του Φάνη Καραμπιπέρη
fanis@xan.gr

Την περασμένη Τετάρτη στο ξενοδοχείο ΝΑΤΑΣΑ συγκροτήθηκε σε Σώμα του νέο Δ.Σ. που προήλθε από τις αρχαιρεσίες της 30-9-2005. Στο νέο Δ.Σ. δεν είναι οι αποχωρήσαντες Σάκη Κατσαρίκας και Νίκος Παπαργύρης. Ο πρώτος μάλιστα παραβρέθηκε σ΄ αυτό το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο και παρακολούθησε τις εργασίες του για την ανάδειξη του νέου προέδρου. Αντικαταστάτης του είναι ο Βαγγέλης Παλιούρας που έχει 15ετή συνεχόμενη παρουσία στα μπασκετικά δρώμενα του Νομού αφού έχει διατελέσει παράγοντας στον Δημόκριτο, Θράκες και στον Ξάνθη Α.Σ.

Τα υπόλοιπα μέλη που αποτελούν το νέο Δ.Σ. είναι οι: Χρήστος Πούλιος, Νίκος Νικολόπουλος, Δημήτρης Καλαϊτζής, Νίκος Γκαϊτατζόπουλος, Αλέκος Πατρωνάκης, Παναγιώτης Σταυρακάρας, Γιάννης Καζαρτζίδης, Βασίλης Αρβανιτίδης και οι δύο νέοι που αντικαθιστούν τους δύο παραπάνω αποχωρήσαντες Τσαγκαλίδης και Φωτιάδης.

Μετά το τέλος της διαδικασίας νιώθοντας ευχαριστημένος αφού αφήνει στο πόστο του προέδρου ένα άξιο αγωνιστή του Ξανθιώτικου αθλητισμού ο Σάκης Κατσαρίκας μας δήλωσε:

«Μετά από 20 και πλέον χρόνια συνεχούς παρουσίας σε όλα τα Δ.Σ. με πάρα πολύ συγκίνηση αποχαιρέτησα την οικογένεια του μπάσκετ. Διότι πραγματικά τους θεωρούσα και ήμασταν μία οικογένεια.

Περάσαμε μαζί πάρα πολλά και πίκρες και χαρές και αγωνίες αλλά πάντα ήμασταν και παραμέναμε ομάδα.

Παραλάβαμε το μπάσκετ της Ξάνθης από το Α! Τοπικό Πρωτάθλημα και καταφέραμε να γευθούμε τα σαλόνια της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Στην προσπάθεια μας αυτή, σαν στόχο είχαμε πάντα την προβολή της πόλης μας και την ανάδειξη του μπάσκετ. Νομίζω ότι και τους δύο στόχους τους πετύχαμε. Όπως πετύχαμε και μέσα από τις Ακαδημίες μας να αθλούνται πολλά νέα παιδιά ξοδεύοντας εκεί την ενέργειά τους και αποτρέποντάς τα, από άλλους χώρους που δεν είναι κατάλληλοι γι’ αυτές τις ηλικίες.

Αυτό που ίσως δεν καταφέραμε και πιστεύω ότι ίσως το καινούργιο Δ.Σ. θα κατορθώσει είναι πρώτον να κάνουμε τον κόσμο να αγαπήσει και να αισθανθεί δική του αυτή την ομάδα και δεύτερον τις Αρχές και τους φορείς του τόπου να βοηθήσουν με περισσότερη δύναμη στον οικονομικό τομέα.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παλιά μέλη του Δ.Σ. για την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και να ευχηθώ στους νεοεισελθόντες καλή δύναμη και στην ομάδα μας καλή πορεία.»

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620