Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ: Λιγόστεψαν τα προβλήματα της ΞΑΝΘΗ BF FASHION για τον αγώνα με το ICBS

του Φάνη Καραμπιπέρη
fanis@xan.gr

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το νέο έτος για τον προπονητή της ΞΑΝΘΗ BF FASHION, Γιώργο Ζαφειρούδη αφού στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για το 2006, ο νεαρός τεχνικός είδε για πρώτη φορά ύστερα από αρκετό καιρό όλους τους παίκτες του να παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα, γεγονός που τον χαροποίησε ιδιαίτερα. Σε χαλαρούς ρυθμούς γυμνάστηκαν οι Βοϊβατόπουλος, Σουφλιάς και Μασλαρινός οι οποίοι δείχνουν να ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους απασχολούσαν. Μοναδικός απών ο Χρήστος Παππάς που συνεχίζει την αποθεραπεία όμως η επιστροφή του δεν έχει ορισθεί χρονικά.

Στην πρώτη αυτή προπόνηση του 2006 βρέθηκαν ο πρόεδρος με τον Γενικό Διευθυντή κ.κ. Χρήστος Πούλιος - Νίκος Νικολόπουλος που ευχήθηκαν χρόνια πολλά στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Να πούμε για τον Γιώργο Ζαφειρούδη ότι οι παίκτες και ο συνεργάτης του Νεοκλής Λεμονίδης φρόντισαν για την τούρτα μια και την Δευτέρα είχε γενέθλια αφού πάτησε τα σαράντα. Φυσικά ο Κώστας Τσότσος είχε την τιμητική του αφού είναι ο γλυκατζής της ομάδας.

ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ICBS

Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής και πρώτης του νέου έτους η ΞΑΝΘΗ BF FASHION καλείται να αγωνιστεί στο Ωραιόκαστρο με το ICBS που βρέθηκε στην Α2 μετά από επτά χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Β΄ Εθνική. Προπονητής που την ανέβασε ήταν ο σημερινός της Ξανθιώτικης ομάδας ο Γιώργος Ζαφειρούδης ενώ στα άλλα χαρακτηριστικά είναι ότι ο Δημήτρης Μασλαρινός ήταν παίκτης του Κολεγίου ενώ σ΄ αυτό αγωνίζονται ο 26χρονος πρώην Ξανθιώτης Σάκης Καρύδας και ο Ξανθιώτης 25χρονος σέντερ Χρήστος Πετροδημόπουλος από το Ηράκλειο που όμως απορρίφθηκε από τον προηγούμενο προπονητή.

Στις πρώτες 10 αγωνιστικές έχει πετύχει 6 νίκες και υποστεί τέσσερις ήττες όλες μακριά από το Κολέγιο. Βρίσκεται στην 5η θέση με 16 βαθμούς δύο λιγότερους από την κορυφή που κατέχει το Αιγάλεω. Τέσσερις παίκτες έχουν ξεπεράσει τους 100 πόντους πρόκειται για τους Πετροδημόπουλο 145, Πανάρα 135 (19), Σιδηρόπουλο 113 (14), Καρύδα 105 (6), με τον τελευταίο να έχει μία συμμετοχή λιγότερη από τους υπόλοιπους που έχουν το απόλυτο στις 10 αγωνιστικές.

Τέλος να πούμε ότι το ICBS ήταν η πρώτη ομάδα που έφερε τον θεσμό του Κολεγίου στα Εθνικά πρωταθλήματα, ενώ ποτέ δεν έχει φύγει η Ξανθιώτικη ομάδα νικήτρια από το κλειστό 750 θεατών του Ωραιόκαστρου.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620