Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Εκδηλώσεις

Την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2006 στις 19.30, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης διοργανώνει την πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη του καθηγητή Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, τέως διοικητή της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας και πρέσβη της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ, κ. Δημήτρη Γερμίδη με θέμα:

«Ηγεμονική παγκοσμιοποίηση ή σύγχρονος φεουδαλισμός»

Λίγα λόγια για τον ομιλητή

Ο Δημήτρης Γερμίδης σπούδασε Οικονομικά στη Θεσσαλονίκη και στο Παρίσι. Διετέλεσε Καθηγητής Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων σε διάφορα πανεπιστήμια της Γαλλίας και άλλων χωρών, διοικητής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας και πρέσβης της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ. Προηγουμένως και επί σειρά ετών εργάστηκε ως υψηλόβαθμο στέλεχος και εμπειρογνώμονας σε διεθνείς οργανισμούς: ΟΟΣΑ, ΟΗΕ ΟΥΝΕΣΚΟ, (Διεθνές Γραφείο Εργασίας, Πρόγραμμα για την Ανάπτυξη), Παγκόσμια Τράπεζα , καθώς και ως σύμβουλος πολυεθνικών εταιρειών και ξένων κυβερνήσεων.

Το συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει είκοσι επιστημονικά βιβλία που εκδόθηκαν στα ελληνικά, τα γαλλικά, τα αγγλικά και τα ισπανικά και το μυθιστόρημα "Μια ανθοδέσμη για τον Μίδα", που ο συγγραφέας χαρακτηρίζει «οικολογικό θρίλερ».

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Λίλιαν Βουδούρη» στην οδό 12 Αποστόλων & Οδυσσέως Ανδρούτσου, στη περιοχή των καπναποθηκών Ξάνθης, με την ευγενική υποστήριξη της εταιρίας Vovos Building, e-mail: vovos@vovos.gr

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620