Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος οι Νεάνιδες της Α.Ε. Ποντίων

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Στη σέντρα θα βρεθούν το Σάββατο στο Λουτράκι και την Κόρινθο οι Έφηβοι και οι Νεάνιδες που μετέχουν στις τελικές φάσεις των πανελληνίων Πρωταθλημάτων. Στην κλήρωση που έγινε την 7/3 στην αίθουσα «Κώστας Παπαναστασίου» των γραφείων της ΟΧΕ, αναδείχθηκαν οι όμιλοι των Νεανίδων όπου και φέτος υπάρχει Ξανθιώτικο ενδιαφέρον μια και παίρνει μέρος η Α.Ε. Ποντίων ως πρωταθλήτρια ΕΣΧΑΜΑΘ.

Τα κορίτσια του Τριαντάφυλλου Χριστοδουλίδη στάθηκαν άτυχα από την αρχή μια και τον όμιλό τους συνθέτουν οι καλύτερες ομάδες της τελικής φάσης όπου ανάμεσα τους είναι ο Φίλιππος Βέροιας περυσινός πρωταθλητής, ενώ η ομάδα κατεβαίνει με πολλά προβλήματα απουσιών μια και δυστυχώς τα κορίτσια δεν δείχνουν ενδιαφέρον αφού έχουν πάρει τα μόρια για την εισαγωγή τους σε ανώτερα Ιδρύματα από άλλες διοργανώσεις.

Να πως διαμορφώθηκαν οι όμιλοι και το πρόγραμμα των αγώνων: Α’ όμιλος: ΑΕΠ Ξάνθης, Φιλώτας Φλώρινας, Νέμεσις, Φίλιππος Βέροιας. Β’ όμιλος: Προοδευτική Αγρινίου, Αμύντας Αμυνταίου, Άρης Νικαίας, Μακεδονικός.

Το πρόγραμμα: Σάββατο 12/3/05: Κορίνθου: 09.00: Φιλώτας – Νέμεσις, 10.15: Αμύντας – Άρης Νικαίας. 11.30: Προοδευτική – Μακεδονικός. 12.45: ΑΕΠ Ξάνθης – Φίλιππος. 16.00: Προοδευτική – Αμύντας. 17.15: Μακεδονικός – Άρης Νικαίας. 18.30: ΑΕΠ Ξάνθης – Φιλώτας Φλώρινας. 19.45: Φίλιππος – Νέμεσις.

Κυριακή 13/3/05: Λουτρακίου: 09.00: Άρης Νικαίας – Προοδευτική Αγρινίου. 10.15: Νέμεσις – ΑΕΠ Ξάνθης. 11.30: Φιλώτας – Φίλιππος. 12.45: Αμύντας – Μακεδονικός. Κορίνθου: 16.00: Κατάταξη: Θέσεις 7-8. 17.30: Ημιτελικός (1-4). 19.00: Ημιτελικός (1-4). 20.30: Θέσεις 5-6.

Καθαρά Δευτέρα 14/3/05: Λουτρακίου: 08.30: Μικρός Τελικός. 11.30: Τελικός.

*** Η σύνθεση της ΑΕΠ έχει ως εξής: Ζουμπουλίδου, Βασιλειάδου, Καραγκιοζίδου, Πετριάδου, Ξανθοπούλου, Μπαρουξάκη, Καλδαρίδου, Μελισσοπούλου, Ελευθεριάδου, Καρύδου, Παπάσωβα, Ζήσουλα, Φραγκούδη.

***Πρέπει να σημειωθεί ότι οι Έφηβοι και οι Νεάνιδες θα διαμείνουν στο σπορτ καμπ Λουτρακίου.

*** Στο Λουτράκι θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη επίσημη συγκέντρωση των Αναπτυξιακών προπονητών με συντονιστή τον τεχνικό σύμβουλο της ΟΧΕ για την Ανάπτυξη και λέκτορα των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Σκούφα. Ακόμη θα γίνει σεμινάριο για τους προπονητές των ομάδων, πάνω σε ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη του χάντμπολ (Σχεδιασμός Πρωταθλημάτων – Κανονισμοί). Τον συντονισμό θα έχει ο Δημήτρης Σκούφας.

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620