Εκπαιδευτικό Λογισμικό Αθηνά

Για τους ιδιοκτήτες φροντιστηρίων που τους ενδιαφέρει να πάρουν πληροφορίες για το εκπαιδευτικό λογισμικό Αθηνά που προωθούμε μπορούν να καλέσουν το 25410-83620 ή να μπουν στο www.learnsoft.gr

 Τμήματα C/C++, Fortran

Για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν μαθήματα για τις γλώσσες προγραμματισμού C, C++ και Fortran υπάρχουν ειδικά τμήματα που καλύπτουν την ύλη των μαθημάτων του πολυτεχνίου.

Δείτε αναλυτικά

 Παρουσίαση

 

Το Κέντρο Πληροφορικής "Δίας" μετά από ένα επιτυχημένο χρόνο στο Εμπορικό Κέντρο "Αβέρωφ" μεταφέρθηκε σε καινούργιες εγκαταστάσεις 200 τ.μ. στην οδό Μπρωκούμη 30 στον 1ο όροφο.


 

 

Διαθέτουμε 2 αίθουσες μαθημάτων με σύγχρονους υπολογιστές, έναν για κάθε μαθητή,  με επίπεδες οθόνες TFT χωρίς ακτινοβολία σε εργονομικά σχεδιασμένη τράπεζα και διάταξη, με ανατομικές καρέκλες και πλούσιο φυσικό και τεχνητό φωτισμό.

 

 

 

 Χρησιμοποιείται το τελευταίο και πιο σύγχρονο λειτουργικό σύστημα Microsoft XP σε συνδυασμό με την πιο σύγχρονη σουίτα εφαρμογών γραφείου Microsoft Office XP στις ελληνικές τους εκδόσεις.

 

 AutoCAD

Δύο προγράμματα σπουδών για την πιο διαδεδομένη πλατφόρμα CAD για αρχαρίους και χρήστες που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους…

Δείτε αναλυτικά

 Photoshop

Αν θέλετε να μάθετε το κορυφαίο πρόγραμμα PhotoShop CS4 ώστε να επεξεργαστείτε εικόνες και να δημιουργείτε εντυπωσιακά εφέ αυτό το πρόγραμμα μαθημάτων είναι για σας.

Δείτε αναλυτικά

Κατασκευή & Υποστήριξη