Αρχική Σελίδα

Αναζήτηση

Επικοινωνία
 

Κατηγορίες

 

 Συνεντεύξεις

 Editorial

 Μαγειρική

 Συμβουλές Ομορφιάς

 Υγεία - Fitness

 Μόδα

 Γάμος

 Προτάσεις

 Χιούμορ

 

Τελευταία Άρθρα

ΣΙΔΗΡΟΠΕΝΙΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ

Παιδική παχυσαρκία

Φρούτα του καλοκαιριού και οι θετικές επιδράσεις τους

Συνέντευξη : Ροφαέλα Έλενα

Πώς να διαμορφώσετε τον κήπο σας.

Επανάσταση στους σκελετούς γυαλιών

Στόχος…..ένα φυσιολογικό αδυνάτισμα…!

www.gamosxanthi.gr - Προτάσεις για ένα ονειρεμένο γάμο από το πρώτο site στοχευμένο ειδικά για μελλόνυμφους.

Τα οφέλη από τη συστηματική καθημερινή σωματική άσκηση.

Συνέντευξη : Χαρίκλεια Μαργαριτοπούλου «Οι γυναίκες πρέπει να τολμούν»

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

ΤΙΑΤ ΚΕΜΠΑΠ. Τώρα που η πολίτικη κουζίνα είναι επίκαιρη σας προτείνουμε ένα πιάτο που μυρίζει Ανατολή.

Μικρά Μυστικά της κουζίνας που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη

ΜΠΙΣΚΟΤΑ (SHORTBREAD)

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ

ΠΙΤΣΑ ΜΑΡΙΝΑΡΑ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Μους σοκολάτας

 

 

Υλικά:
150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
1 κουταλιά ανάλατο βούτυρο
4 αυγά, χώρια τα ασπράδια από τους κρόκους
1 πρέζα αλάτι
1 κουταλάκι στιγμιαίο καφέ
σαντιγί για σερβίρισμα (προαιρετικά)

 

 

Εκτέλεση:
  Τεμαχίζετε τη σοκολάτα και τη βάζετε μαζί με το βούτυρο σ’ ένα μπολ ή σαλατιέρα. Τα ζεσταίνεται σε χαμηλή θερμοκρασία (defrost) για 4-5 λεπτά, ανακατεύοντας τα μια με δυο φορές, μέχρι να λιώσουν. Χτυπάτε μέσα με το σύρμα τους κρόκους των αυγών και το στιγμιαίο καφέ.

 

   Σε ένα ξεχωριστό μπολ, χτυπάτε τα ασπράδια με το αλάτι σε σφικτή μαρέγκα. Χτυπάτε μέσα το 1/3 του μίγματος της σοκολάτας και ύστερα ενσωματώνετε στο υπόλοιπο, αναμιγνύοντας απαλά, με κινήσεις από κάτω προς τα πάνω, χρησιμοποιώντας ένα μεταλλικό κουτάλι. 

 

   Βάζετε τη μους στο ψυγείο για να κρυώσει καλά και τη σερβίρετε – αν θέλετε - με ροζέτες σαντιγί.

 

 

Κατασκευή & Υποστήριξη