Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η Skoda Ξάνθης κέρδισε 0-2 στην Βέροια και πέρασε στους 16 του κυπέλλου

του Φάνη Καραμπιπέρη
fanis@xan.gr

Παρά το γεγονός ότι αναγκάστηκε να αγωνιστεί από το 8ο λεπτό με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παπαδημητρίου, η Skoda Ξάνθη πέρασε νικηφόρα από τη Βέροια με 2-0 και «σφράγισε» την πρόκρισή της στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος, παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, με τον Γιάννη Μαντζουράκη να ξεκουράζει βασικούς, ενόψει του αγώνα της Κυριακής, με τη Λάρισα στα Πηγάδια, αν και πλέον δε θα έχει στη διάθεσή του τον Παπαδημητρίου μια και οι κόκκινες του Κυπέλλου μετράνε κανονικά στο πρωτάθλημα.

Η Skoda Ξάνθη προηγήθηκε με την κεφαλιά του Λάφατα στο 6' και δύο λεπτά αργότερα απέκτησε αριθμητικό μειονέκτημα, όταν ο Παπαδημητρίου, ως τελευταίος παίκτης ανέτρεψε τον Λαναρή. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, έχασαν κάποιες ευκαιρίες για την ισοφάριση, αλλά η Skoda Ξάνθη, με όπλο την εμπειρία της έφτασε και σε ένα δεύτερο γκολ στο 69', όταν ο Καζάκης έκανε την ατομική προσπάθεια και έδωσε «έτοιμο» γκολ στον Λέο Μινέιρο, που δε δυσκολεύτηκε να γράψει το τελικό Βέροια - SKODA Ξάνθη 0-2.

Διαιτητής: Καλόπουλος (Θεσσαλονίκης).

ΒΕΡΟΙΑ: Αποστολίδης, Κανακούδης, Γεωργιάδης, Λαναρής, Εκουέμε, Ζαβαντίας (46ο Σεμερτζίδης), Καβακάς, Σαρηγιαννίδης (16ο Γκουέλα), Αλκής, Σαμαράς, Βοσκαρίδης (72ο Ζαρογιάννης).

SKODA ΞΑΝΘΗ: Πιζανόφσκι, Παπαδημητρίου, Πάβιο, Αντζας, Τσικίνιο, Ουίλιαμ (68ο Μαχράτζε), Λεό ΜΙνέιρο, Έμερσον (72ο Μπαικαρά), Λαφάτα, Καζάκης, Κιντάνα (59ο Τοροσίδης).

*** Περί τους 60 Ξανθιώτες φιλάθλους βρέθηκαν στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας που έδωσαν νέο ραντεβού στο Καραϊσκάκη για τον αγώνα πρωταθλήματος.

*** Ο Αγροτικός Αστέρας πραγματοποίησε την μεγάλη έκπληξη του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού στα πέναλτι απέκλεισε τον ΠΑΟΚ με 5-4, κανονικός αγώνας 1-1, παρά το γεγονός ότι τους χωρίζουν δύο κατηγορίες. Μεγάλος άτυχος για τον ΠΑΟΚ ο Μπαλάφας, ενώ ο Κυζερίδης έκανε το 5-4.

*** Μία μέρα νωρίτερα την έκπληξη είχε κάνει και η Νίκη Βόλου που απέκλεισε τον ΟΦΗ ενώ κάτι ανάλογο πήγε να κάνει και η ΠΑΕ Θράκη Αλεξανδρούπολης με τον Ιωνικό όμως ο τελευταίος ήταν πιο τυχερός στην διαδικασία των πέναλτι (0-0). Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του κυπέλλου έχουν ως εξής, ενώ υπολείπονται εννιά συναντήσεις που θα γίνουν από 8 -10 / 11 / 2005:

Αγώνας

Αποτέλεσμα

Ολυμπιακός Βόλου-Πανιώνιος

0-2

Ηλυσιακός-Αιγάλεω

0-2

Νίκη Βόλου-ΟΦΗ

1-1 (3-2 πεν.)

Ένωση Θράκης-Ιωνικός

0-0 (4-5 πεν.)

ΠΑΣ Γιάννενα-ΑΕΚ

0-3

Βέροια – Skoda Ξάνθη

0-2

Αγ. Αστέρας - ΠΑΟΚ

1-1 (5-4 πεν)

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620