Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΜΑΝΔΡΑΣ

Άλλο ένα φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα (ΤΕΤΑΡΤΗ) η ομάδα του Φόρη Καλτσίδη. Αντίπαλος της θα είναι ο Ερμής Μάνδρας και σίγουρα αυτό το παιχνίδι αποτελεί ένα crass test ενόψει του κυπέλλου που ακολουθεί το Σαββατοκύριακο. Το παιχνίδι με τον Ερμή Μάνδρας θα ξεκινήσει στις 4:30 το απόγευμα και θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Γενησέας.

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας, ολοκληρώνεται σιγά σιγά και όλοι ευελπιστούν ότι θα είναι πλήρως έτοιμη η ομάδα κατά την έναρξη του πρωταθλήματος. Κατά την χθεσινή προπόνηση ο Μιχαηλίδης Ηλίας ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο του και ακολούθησε ατομικό πρόγράμμα. Σήμερα θα δοκιμάσει εάν είναι σε θέση να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας και εφόσον συνεχιστεί το πρόβλημα του θα ακολουθήσει και πάλι ατομικό πρόγραμμα και δεν θα χρησιμοποιηθεί απέναντι στον Ερμή Μάνδρας.

Παρότι όμως υπάρχει το σημερινό φιλικό παιχνίδι το μυαλό όλων είναι στο Σαββατιάτικο παιχνίδι κυπέλλου με τον Παύλο Μελά Κουτσού. Είναι ένα παιχνίδι αμφίρροπο αφού είναι νοκ άουτ αλλά οι παίκτες του Φόρη Καλτσίδη είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους ε αυτό για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620