Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ – ΑΠΟΞ SKODA: 0-2

ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΞ

Ένα κακό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Γενισέα ανάμεσα στον Απόλλων Διομήδειας και την Skoda ΑΠΟΞ. Οι δυο ομάδες φάνηκαν από την αρχή ότι θα είχαν διάθεση για ένα καλό παιχνίδι που θα συνδυαζόταν και με καλό θέαμα. Ωστόσο από την μία η μεγάλη καθυστέρηση του διαιτητή να προσέλθει στο γήπεδο (πάνω από 20 λεπτά), τα πολλά σφυρίγματα στην διάρκεια του αγώνα και από την άλλη ο δυνατός αέρας από την αρχή του παιχνιδιού δυσκόλευαν κάθε προσπάθεια των 22 ποδοσφαιριστών.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ και σε μία ανύποπτη φάση καθώς ο Δασκαλάκης έκανε μια σέντρα σουτ, η μπάλα πήρε μία περίεργη τροχιά και με την βοήθεια του αέρα κατέληξε στα δίχτυα. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση μπροστά στην εστία του Βαρταπετιάν.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βγήκαν και πάλι μπροστά, πίεσαν τους φιλοξενούμενους αλλά δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Βαρταπετιάν. Μάλιστα στο 78 λεπτό ο Σιδεράς κέρδισε πέναλτι αλλά ο Κων/δης έστειλε την μπάλα πάνω στον Ιγκιτιάν με αποτέλεσμα να χαθεί μία χρυσή ευκαιρία.

Από εκεί και πέρα δεν σημειώθηκε η μεγάλη φάση εκτός του πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι και το μετέτρεψε σε γκολ ο Χαραλαμπίδης.

ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ:

10’ ΣΕΝΤΡΑ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΜΠΑΛΑ ΠΗΡΕ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΤΡΟΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.

25’ ΔΥΝΑΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΔΗ Κ., Η ΜΠΑΛΑ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΒΑΡΤΑΠΕΤΙΑΝ.

46’ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥΒΑΝΕΖΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ, Η ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΒΑΡΤΑΠΕΤΙΑΝ.

73’ ΔΥΝΑΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΣΙΔΕΡΑ Η ΜΠΑΛΑ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΒΑΡΤΑΠΕΤΙΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΑΟΥΤ.

76’ ΔΥΝΑΤΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΔΗ Κ. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΕ ΚΟΡΝΕΡ Ο ΙΓΚΙΤΙΑΝ.

78’ Ο ΣΙΔΕΡΑΣ ΑΝΕΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ, Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΒΟΥΛΑ. ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΚΩΝ/ΔΗΣ Κ., ΑΛΛΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ.

90’ Ο ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ. Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΗ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 0-2.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ: Από τον Απόλλωνα διακρίθηκαν οι: Κων/δης Κ., Χράλογλου Ουμίτ και Μακράκης Ηλίας. Ενώ από τους φιλοξενούμενους διακρίθηκαν οι: Ιγκιτιάν, Μπέρτος και Χαραλαμπίδης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ, ΣΠΥΡΙΑΔΗΣ, ΜΠΑΜΠΑΝΕΛΟΣ, ΓΙΟΥΒΑΝΕΖΑΣ, ΜΑΚΡΑΚΗΣ, ΧΡΑΛΟΓΛΟΥ, ΠΟΥΤΑΚΙΔΗΣ Γ., ΚΩΝ/ΔΗΣ Κ., ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΚΑΝΣΙΖΟΓΛΟΥ, ΚΩΝ/ΔΗΣ ΕΥΣ., ΓΙΑΓΚΑΖΟΓΛΟΥ, ΛΕΟΝΤΙΔΗΣ ΗΛ., ΣΟΥΠΙΑΔΗΣ, ΣΙΔΕΡΑΣ, ΒΕΛΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΑΚΗΣ.

ΑΠΟΞ SKODA: ΒΑΡΤΑΠΕΤΙΑΝ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΙΔΗΣ, ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΙΔΗΣ, ΟΥΜΙΤ, ΜΠΕΡΤΟΣ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΧΙΟΝΙΔΗΣ, ΜΟΥΜΙΝ, ΡΑΜΑΔΑΝ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΠΕΛΤΕΚΙΔΗΣ, ΙΓΚΙΤΙΑΝ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΙΔΗΣ.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620