Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 23.11.2005

ΚΛΟΠΗ ΤΣΑΝΤΑΣ

Την 22.11.2005 και ώρα 16.30΄ στην οδό Αν. Ρωμυλίας στην Ξάνθη, δύο (2) άνδρες οι οποίοι επέβαιναν σε δίκυκλη μοτ-τα, πλησίασαν 70χρονη κάτοικο Ξάνθης και της άρπαξαν την τσάντα, η οποία περιείχε ενενήντα (90) ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα. Δράστες μετά την πράξη τους ετράπησαν σε φυγή, προς άγνωστη κατεύθυνση, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Πράξη καταγγέλθηκε στην Υπηρεσία μας και οι δράστες αναζητούνται.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

ΚΛΟΠΗ ΤΣΑΝΤΑΣ

Την 22-11-2005 και ώρα 23.20΄ στην οδό Σμην. Μητράκη στην Ξάνθη, δύο (2) άνδρες οι οποίοι επέβαιναν σε δίκυκλη μοτ-τα, πλησίασαν 24χρονη κάτοικο Ξάνθης και της άρπαξαν την τσάντα, η οποία περιείχε εκατόν είκοσι (120) ευρώ, κινητό τηλέφωνο, ασημένιο σταυρό και διάφορα προσωπικά αντικείμενα. Δράστες μετά την πράξη τους ετράπησαν σε φυγή, προς άγνωστη κατεύθυνση, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Πράξη καταγγέλθηκε στην Υπηρεσία μας και οι δράστες αναζητούνται.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΠΑΙΓΝΙΩΝ

Την 23-11-2005 και ώρα 00.15΄ στον Πολύσιτο Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης συνελήφθη 23χρονος κατ. Κουτσού Ξάνθης, διότι ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος ΄΄ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ΄΄, είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία πέντε (05) πλήρεις Η/Υ που συνδέονταν με ένα κεντρικό Η/Υ ΄΄ SERVER΄΄ εκ των οποίων στην οθόνη των τριών (03) Η/Υ, εμφανίζονταν το τυχερό απαγορευμένο παίγνιο ΄΄ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ΄΄.

Ο δράστης μετά την σύλληψή του και με την σχηματισθείσα δικογραφία θ΄ αποσταλεί αρμοδίως, ενώ η 41χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, κάτοικος Κουτσού Ξάνθης, αναζητείται.

Κατασχέθηκαν οι τρεις (03) Η/Υ.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ (06) ΕΞΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ

Την 22-11-2005 και ώρα 21.00΄ στο 15 χιλ. Ε.Ο Ξάνθης – Καβάλας, από συνοριακούς φύλακες του Τ.Σ.Φ ΚΟΤΥΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ, καταδιώχθηκε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο διότι δεν σταμάτησε σε σήμα στάθμευσης συνεργείου ελέγχου οχημάτων της Υπηρεσίας μας. Το ανωτέρω όχημα προκειμένου να διαφύγει του ελέγχου, ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα κινούμενο σε αγροτικούς δρόμους του χωριού Διαλεχτού Καβάλας. Έπειτα από έρευνα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε εργοτάξιο της εταιρείας ΄΄ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ΄΄ πλησίον του χωριού Διαλεχτού Καβάλας.

Δράστης διαπιστώθηκε ότι ήταν 31χρονος κάτοικος Κεραμωτής Καβάλας που είχε ενοικιάσει το όχημα από υποκατάστημα εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων στην Ξάνθη.

Πλησίον του Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου βρέθηκαν και συνελήφθησαν δύο (02) αλλοδαποί πολίτες Παλαιστίνης, 26 και 23 ετών αντίστοιχα και τέσσερις (04) αλλοδαποί πολίτες Πακιστάν, 27, 25,19 και 19 ετών αντίστοιχα , στερούμενοι άπαντες ταξιδιωτικών και λοιπών εγγράφων, ενώ ο οδηγός του Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται.

Λαθρομετανάστες παρελήφθησαν από άγνωστο σημείο της Ελληνοτουρκικής Μεθορίου, με πρόθεση την περαιτέρω μεταφορά τους στο εσωτερικό της χώρας.

Το ΙΧΕ αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την παράνομη διακίνηση των λαθρομεταναστών κατασχέθηκε, ενώ οι αλλοδαποί λαθρομετανάστες με την σχηματισθείσα δικογραφία , θ΄ αποσταλούν αρμοδίως.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης με αφορμή πρόσφατα και συνεχή περιστατικά διαπράξεως διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών τσαντών από άτομα που προσεγγίζουν με δίκυκλα οχήματα γυναίκες νεαρής συνήθως ηλικίας κινούμενες μόνες τους κυρίως, σας συμβουλεύει τα εξής :

 • Αποφεύγετε να μεταφέρετε μεγάλα χρηματικά ποσά.
 • Βαδίζετε στην εσωτερική πλευρά του πεζοδρομίου και σε κατεύθυνση αντίθετη της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων και κρατήστε την τσάντα σας πάντοτε κλειστή και προς την πλευρά του τοίχου.
 • Μην διστάσετε να καλέσετε σε βοήθεια φωνάζοντας, αν κάποιος σας επιτεθεί για να σας πάρει την τσάντα.
 • Προστατέψτε καλά τις τσάντες και το πορτοφόλι σας σε χώρους όπου υπάρχει συνωστισμός.
 • Όταν βρίσκεστε σε υπαίθριους χώρους αναψυχής ή εστίασης (ταβέρνες, καφετερίες κ.λ.π.) μην εγκαταλείπετε την τσάντα σας σε διπλανά καθίσματα.
 • Μην μεταφέρετε μαζί σας αντικείμενα αξίας ή μεγάλα χρηματικά ποσά.
 • Όταν κινείστε με το αυτοκίνητό σας ή όταν σταθμεύετε παρατηρήστε την κίνηση των μοτοσικλετιστών δίπλα ή πίσω σας.
 • Μην τοποθετείτε την τσάντα σας σε εμφανές σημείο στο εσωτερικό (καμπίνα) του αυτοκινήτου και μάλιστα στο κάθισμα του συνοδηγού, αλλά κάτω από αυτό.
 • Ασφαλίστε κατά την κίνηση σας τις πόρτες του αυτοκινήτου σας.
 • Εάν δεν μπορείτε να αντισταθείτε και να συγκρατήσετε την τσάντα, σκεφτείτε ότι η υγεία σας και η σωματική σας ακεραιότητα είναι πιο πολύτιμα αγαθά.
 • Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα χαρακτηριστικά του επιτιθέμενου και του μεταφορικού μέσου, αν χρησιμοποίησε τέτοιο.
 • Καταγγείλετε άμεσα το γεγονός στην Αστυνομία (100) ακόμη και από καρτοτηλέφωνα χωρίς χρήση κάρτας καθώς είναι χωρίς χρέωση η σχετική κλήση (100).

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620