Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 10.11.2005

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΗΜΕΔΑΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ (04) ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Την 09.11.2005 και ώρα 20.30 στο 15ο χιλ. Ε. Ο. Ξάνθης – Καβάλας συνελήφθη από συνοριακούς φύλακες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης ένας 55χρονος, κάτοικος Τζιτζιφιών Αττικής καθώς κατελήφθη χρησιμοποιώντας Δ. Χ. Ε επιβατικό ταξί, ιδιοκτησίας τρίτου να μεταφέρει (04) τέσσερις αλλοδαπούς πολίτες Κασμίρ τους οποίους παρέλαβε από άγνωστο σημείο της Ελληνοτουρκικής μεθορίου με πρόθεση να τους μεταφέρει προωθώντας τους στο εσωτερικό της χώρας μας αντί τιμήματος (1200) χιλίων ευρώ ανά άτομο που θα του καταβαλλόταν με την άφιξη των ανωτέρω αλλοδαπών στην Αθήνα. Επίσης στην κατοχή ενός εκ των λαθρομεταναστών ανευρέθη αίτηση για τη χορήγηση αδείας παραμονής με εμφανή στοιχεία πλαστότητας την οποία προμηθεύτηκε από άγνωστο άτομο στην Τουρκία αντί τιμήματος 50 δολαρίων Η. Π. Α. με πρόθεση να εξασφαλίσει το απρόσκοπτο της μετακίνησης του στο εσωτερικό της χώρας μας.

Ανωτέρω διακινητής και λαθρομετανάστες με την κατ’ αυτών σχηματισθείσα δικογραφία θ’ αποσταλούν αρμοδίως κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης. Κατασχέθηκαν ανωτέρω χρησιμοποιηθέν όχημα, ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και πλαστή αίτηση για χορήγηση αδείας παραμονής. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Την 09.11.2005 και ώρα 15.30΄ στο Δροσερό Ξάνθη, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, συνελήφθη ένας 31χρονος, κάτοικος Δροσερού Ξάνθης καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν προς εκτέλεση (02) δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης. Σε νομότυπη σωματική έρευνα επίσης βρέθηκε να κατέχει μία (01) νάιλον συσκευασία περιέχουσα κάνναβη συνολικού βάρους 7,6 γραμμαρίων.

Ανωτέρω δράστης με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θ΄ αποσταλεί αρμοδίως. Κατασχέθηκε ναρκωτική ουσία.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Την 09.11.2005 και ώρα 18.20΄ στη Γκιώνα Ξάνθης, από Αστυνομικούς Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, συνελήφθη ένας 23χρονος, κάτοικος Ξάνθης καθώς σε νομότυπη σωματική έρευνα βρέθηκε να κατέχει μία (01) αλουμινένια συσκευασία περιέχουσα κάνναβη συνολικού βάρους 3,3 γραμμαρίων. Στη συνέχεια σε νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκε και κατασχέθηκε μία (01) νάιλον συσκευασία περιέχουσα κάνναβη συνολικού βάρους 625,0 γραμμαρίων.

Ανωτέρω δράστης με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θ΄ αποσταλεί αρμοδίως. Κατασχέθηκε ναρκωτική ουσία.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ 08.11.2005 ΔΕΛΤΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Σε συνέχεια του από 08.11.2005 δελτίου μας που αφορούσε περίπτωση διακίνησης σαράντα (40) αλλοδαπών λαθρομεταναστών συμπληρωματικά αναφέρεται ότι σε βάρος του 39χρονου διακινητή απαγγέλθηκε κατηγορία και παραπέμφθηκε και για τα αδικήματα της πλαστογραφίας (α. 216 Π. Κ) καθώς και για το αδίκημα του α. 88 παρ. 4 και 90 παρ. 3 του Ν. 2696/1999 «Κυκλοφορία οχήματος που δεν είναι εφοδιασμένο με άδεια κυκλοφορίας, τοποθέτηση πινακίδων κυκλοφορίας που δεν έχουν χορηγηθεί νόμιμα».

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620