Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αστυνομία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05.02.2006

Μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων σε τμήματα των Εθνικών Οδών

Λόγω χιονόπτωσης σήμερα 05.02.2006 και από ώρα 17.00 κυκλοφορία οχημάτων από 1ο χιλ. Ε. Ο. Ξάνθης – Εχίνου – Σταυρούπολης και μέχρι τα όρια Παρανεστίου και Ε/Β μεθορίου, διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες ενώ στο λοιπό εθνικό και επαρχιακό δίκτυο διεξάγεται κανονικά. Το ύψος του χιονιού ανέρχεται στα 05 εκατοστά. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν έχουν αναφερθεί.

Υπενθυμίζεται δε, η υπ. αριθμ. 2501/14/120 – μζ’ από 05.02.2006 απόφαση Αστυνομικού Διευθυντού Ξάνθης σύμφωνα με την οποία :

  1. Απαγορεύεται, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή μας, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού που αστυνομεύεται από το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης και πιο συγκεκριμένα από τον κόμβο Πετροχωρίου Ξάνθης έως κόμβο Ιάσμου Ροδόπης και από τον κόμβο Ιάσμου Ροδόπης έως και κόμβο Πετροχωρίου Ξάνθης από την έκδοση της παρούσας (05.02.2006) και ώρα 19.30 και για όσο χρονικό διάστημα επικρατούν οι παραπάνω δυσμενείς καιρικές συνθήκες, καθόσον υπάρχει κίνδυνος εκτροπής και ανατροπής στο οδόστρωμα των ανωτέρω οχημάτων και πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων ή ακινητοποίησης των στο μέσο της οδού, με αποτέλεσμα την αδυναμία εξυπηρέτησης της κυκλοφορίας, τη διατάραξη της οικονομικής ζωής και αδυναμίας διέλευσης οχημάτων εκτάκτου ανάγκης.
  2. Για όσο χρόνο ήθελε απαιτηθεί η παραπάνω απαγόρευση, τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων θα κινούνται μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού Καβάλας – Ξάνθης – Λάγους – Κομοτηνής και αντίστροφα.
  3. Το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης μπορεί ανάλογα με τις καιρικές και κυκλοφοριακές συνθήκες να διαφοροποιήσει τα περιοριστικά της κυκλοφορίας μέτρα και να απαγορεύσει την κυκλοφορία στο τμήμα της Εγνατίας Οδού που αστυνομεύει, σε οποιοδήποτε όχημα και για όσο χρόνο απαιτηθεί.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620