Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Α΄ ΕΘΝΙΚΗ: Με πέναλτι δώρο η ήττα της Skoda Ξάνθη στην Λάρισα

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα από τους Ξανθιώτες έκρινε την πρώτη μάχη των 8 του κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Λάρισας - Skoda Ξάνθης το οποίο μετατράπηκε σε γκολ από τον Άγγελο Διγκόζη στο 20΄της συνάντησης δίνοντας το προβάδισμα στην Θεσσαλική ομάδα έναντι της ρεβάνς στις 23 του Μάρτη στην Ξάνθη.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες όπου στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι με την βοήθεια του Ηπειρώτη διεθνή διαιτητή κ. Μπριάκο πήραν το προβάδισμα στο σκορ και παρά την προσπάθεια των παικτών του Γιάννη Ματζουράκη στην επανάληψη βρήκαν απέναντί τους

τον πολύ καλό Χριστόπουλο που σε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες κατέβασε τα …ρολά του, ενώ πολύ συζήτηση σηκώνει και η φάση του Πρίττα που μόνος του με τον τερματοφύλακα φαίνεται να κρατιέται από τον αντίπαλό του. Στην φάση αυτή ο κ. Μπριάκος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι ενώ κατά την προσωπική μας άποψη αν έκανε … θέατρο ο Πρίττας θα έπρεπε να παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα.

Μεγάλες πιένες έζησε σήμερα το Αλκαζάρ. Περισσότεροι από 14.000 φίλοι της Λάρισας παρακολούθησαν την πρώτη αναμέτρηση της ομάδας τους για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας υποχρεώνοντας έστω και μ΄ αυτόν τον τρόπο στην πρώτη ήττα της Skoda Ξάνθης μετά από δύο μήνες αήττητης πορείας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η SKODA ΞΑΝΘΗ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες. Στο 63ο λεπτό και αφού ο κ. Μπριάκος ανακάλυψε φάουλ σε προσπάθεια του Παρασκευά Άντζα με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να εκνευριστεί και να πετάξει την μπάλα μακριά. Ο Γιαννιώτης ορθώς απέβαλλε τον διεθνή ποδοσφαιριστή αλλά η φάση είχε ξεκινήσει με λανθασμένη απόφαση.
Διαιτητής: Μπριάκος (Ηπείρου).Έδειξε κίτρινη κάρτα στους: Νεντέλκοβιτς, Κυπαρίσση, Πιζανόφσκι, Αντζα, Λαμπριάκο. Κόκκινη: Άντζας (δεύτερη κίτρινη).
ΛΑΡΙΣΑ: Χριστόπουλος, Φέρστερ, Γκίκας, Σίσιτς, Κυπαρίσσης, Νεντέλκοβιτς (81΄ Αμπούνα), Στουρνάρας, Μπαχράμης (72΄ Ζιάγκας), Μακρής (79΄ Μακρής), Διγκόζης, Κατσιαρός
SKODA ΞΑΝΘΗ: Πιζανόφσκι, Παπαδημητρίου (6΄ λ.τρ. Τοροσίδης), Ζαπρόπουλος, Σίκοφ, Αντζας, Πρίττας, Γαρπόζης, Λουτσιάνο (89΄ Βόζαμπαλ), Λαμπριάκος, Μαχράτζε, Μπαϊκαρά (60΄ Κλέμπερ).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Ματζουράκης: "Η Λάρισα ήταν κυρίαρχη στο πρώτο μέρος. Εμείς είχαμε μείνει στο ξενοδοχείο. Στην επανάληψη ήμασταν πιο σοβαροί δείχνοντας τις δυνατότητές μας. Ηρθαμε ως ομάδα Α’ Εθνικής, όμως δεν παίξαμε ως τέτοια. Ο Κόσμος της Λάρισας αξίζει να βλέπει αγώνες Α’ Εθνικής, καθώς η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ήταν καταπληκτική. Ο Αντζας με την εμπειρία που έχει θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός".

Λαμπριάκος: "Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Πάντως δεν υπάρχει πέναλτι. Θεωρώ άδικο προβάδισμα της Λάρισας. Αντίθετα, πιστεύω πως η ανατροπή του Πρίττα ήταν κανονική".

*** Για δεύτερη φορά φέτος η SKODA ΞΑΝΘΗ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου εκδίδει ανακοίνωση για τον διαιτητή του αγώνα της και μάλιστα σε ειρωνικό ύφος. Την προηγούμενη φορά ήταν ο Κος Τσαχειλίδης που με τα δύο πέναλτι που μόνο αυτός είδε είχε οδηγήσει την SKODA ΞΑΝΘΗ στην ήττα με 2-1 από τον Άρη για τα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Α! Εθνικής κατηγορίας.

Η ανακοίνωση:

«Ο κατά τα άλλα διεθνής διαιτητής Κος Μπριάκος έδωσε ένα πέναλτι στο 20ο λεπτό του αγώνα Κυπέλλου Λάρισα –SKODA ΞΑΝΘΗ με το οποίο θα γελάει όλη η Ελλάδα και πιστεύουμε θα προβληματίσει όλους όσους τον στηρίζουν στην διεθνή του καριέρα.
Ο επόπτης Κος Δραγάτης σφυρίζει και ανακόπτει κατά την βούληση του πλήθους.
Ερώτηση:
Όποιος βρει τις άλλο θα κάνει ο Κος Μπριάκος και οι βοηθοί του στο 2ο ημίχρονο κερδίζει ένα εισιτήριο της SKODA ΞΑΝΘΗ της επόμενης περιόδου 2005-2006 και ένα αεροπορικό εισιτήριο δωρεάν στο 1ο ταξίδι της SKODA ΞΑΝΘΗ στην Ευρώπη.
Συνέχεια του Quiz στο δεύτερο ημίχρονο.
Υ.Σ. Στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα υπάρχουν παιδιά που επαναφέρουν τις μπάλες στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού όλοι είδαν το τι γινόταν. Κατά τα άλλα ο Κος Μπριάκος σφύριζε».

Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

HΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ

ΩΡΑ

ΑΓΩΝΑΣ

ΣΚΟΡ

16/03/2005

ΟΑΚΑ

19:00

ΑΕΚ-Πανιώνιος

0-0

17/03/2005

Καλαμαριάς

19:00

Απόλλων Καλαμαριάς-Άρης

0-0

23/03/2005

SKODA Ξάνθης

16:00

SKODA Ξάνθη-Λάρισα

0-1

24/03/2005

«Γ. Καραϊσκάκη»

19:00

Ολυμπιακός-Καστοριά

1-2




ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620