Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΟΝΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ

-Νέος τραυματισμός στο στρατόπεδο των Απολλωνιστών, αυτή την φορά θύμα έπεσε ο Σπυριάδης Σάββας, ενώ με μεγάλη ικανοποίηση ο προπονητής είδε να επανέρχεται σε αγωνιστική δράση ο Χράλογλου Ουμίτ και να ακολουθεί την Τρίτη κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας.

Μπορεί το αποτέλεσμα της Κυριακής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να μην ήταν νικηφόρο ωστόσο στο στρατόπεδο των Απολλωνιστών υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για την συνέχεια του πρωταθλήματος αφού η ομάδα μπορεί να κάνει μία καλή πορεία και να μην κινδυνέψει στο τέλος με υποβιβασμό. Έτσι οι κυανόλευκοι έχουν αφήσει στην άκρη το παιχνίδι που δώσανε με τον Εθνικό και βλέπουν μόνο το επόμενο παιχνίδι με τον Πανδραμαϊκό που θα δώσουν στην έδρα τους και πάλι την ερχόμενη Κυριακή. Οι παίκτες του Φόρη Καλτσίδη θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερο τους ε αυτό για μία ακόμη καλή εμφάνιση ώστε να συνοδευτεί και με νίκη.

Στο καθαρά αγωνιστικό πεδίο, ο προπονητής της ομάδας καλείται να ξεπεράσει ακόμη ένα εμπόδιο αφού κατά τον προηγούμενο αγώνα με τον Εθνικό τραυματίστηκε ο Σπυριάδης Σάββας, διάστρεμμα στο δεξί αστράγαλο. Ωστόσο όπως φαίνεται δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα αφού ο παίκτες πήρε την κατάλληλη αγωγή και θα επανέλθει κανονικά από σήμερα στις προπονήσεις χωρίς να είναι βέβαιο εάν θα μπορέσει να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Από την άλλη μεριά ο τραυματισμός του Χράλογλου Ουμίτ ξεπεράστηκε και ο παίκτης επανήλθε κανονικά από την Τρίτη στις προπονήσεις και ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί την Κυριακή με τον Πανδραμαϊκό.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620