Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Αγχωμένη η Skoda Ξάνθη μετά την φυγή των Βραζιλιάνων παρεχώρησε 0-0 στον ΟΦΗ

του Φάνη Καραμπιπέρη
fanis@xan.gr

ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 4η ΘΕΣΗ

Για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη παρέμεινε η Skoda Ξάνθη, καθώς έμεινε στο 0-0 απέναντι στον ΟΦΗ για τη 17η ημέρα του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής στα Πηγάδια. Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη είχε την υπεροχή, χωρίς όμως να μπορέσει να την μετουσιώσει σε κάποιο γκολ, κόντρα στους κρητικούς, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι έχουν να δουν το … χρώμα της νίκης από τις 5 Δεκεμβρίου (0-2 στη Νέα Σμύρνη), έχοντας μόλις δύο ισοπαλίες από τότε και είναι φανερό ότι βρίσκονται σε παρετατεμένη κρίση, που τους φέρνει στην 6η θέση.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο. Οι γηπεδούχοι, χωρίς τους Εμερσον και Λουτσιάνο πλέον στην ομάδα, προσπαθούσαν να βρουν την αγωνιστική τους ταυτότητα, έχοντας στην ενδεκάδα για πρώτη φορά τους νεοαποκτηθέντες Μάνσο και Μπάρκογλου. Η υπεροχή στο πρώτο μέρος ήταν για τους Ξανθιώτες, ωστόσο μόνο μια φορά δημιούργησαν σοβαρές προϋποθέσεις για γκολ. Ήταν το 32', όταν Μάνσο και Κιντάνα συνδυάστηκαν με ωραίο τρόπο και ο πρώτος σούταρε από καλή θέση, αλλά οι αμυντικοί του ΟΦΗ έδιωξαν την μπάλα.

Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε και το δεύτερο ημίχρονο. Η Skoda Ξάνθη προσπαθούσε να βρει διαδρόμους, αλλά ο ΟΦΗ συνέχισε να αμύνεται σωστά. Μάλιστα, σε μια αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν στο 69' ο Πίτσος πέρασε την μπάλα στον Οφορίκουε, που σούταρε για να αποκρούσει ο Πιζανόφσκι.

Στα τελευταία λεπτά ο ΟΦΗ οπισθοχώρησε, η Skoda Ξάνθη πίεσε περισσότερο, όμως τίποτα δεν άλλαξε και η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό σε μια δύσκολη έδρα.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Βασίλη Παμπορίδη από το Κιλκίς. Παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Αντζα, Χατσαντριάν, Μαχλά, Γκονζάλες.

SKODA ΞΑΝΘΗ (Ματζουράκης): Πιζανόφσκι, Παπαδημητρίου (74' Τσικίνιο), Φλίσκας, Παβιό, Τοροσίδης, Ατζας, Κιντάνα, Μαχράτζε (46' Μπαϊκαρά), Μπάρκογλου (74' Καζάκης), Μάνσο, Λαμπριάκος.
ΟΦΗ (Βλάχος): Σηφάκης, Ντάβινσον, Γκονζάλες, Κωνσταντινίδης, Πίτσος, Κόλτζος, Χατσαντριάν, Σφακιανάκης (86' Μπελεβώνης), Δέντσας, Μαχλάς (90' Σαμούρα), Οφορίκουε (81' Αναστασιάδης).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιάννης Ματζουράκης: « Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς ευκαιρίες. Αγωνιστήκαμε και προσπαθήσαμε για την νίκη αλλά δυσκολευτήκαμε καθώς ο ΟΦΗ έπαιξε δυνατά. Για την διαιτησία, εφ' όσον αναφέρθηκε πριν, θα μπορούσε να είχε καταλογίσει χέρι εις βάρος του Μαχλά, στην ευκαιρία με τον Οφορίκουε. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την στάση απέναντι στην ομάδα».

Σταύρος Λαμπριάκος: «Θέλαμε την νίκη για πολλούς λόγους. Δεν αγωνιστήκαμε όπως θα έπρεπε. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε, μόλις προσαρμοστούν πλήρως και οι νέοι παίκτες »

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620