Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ο σκοπός διεξαγωγής του τουρνουά από την Α.Ε.Π. επιτεύχθηκε και χωρίς την συμμετοχή του Γ.Σ. Δράμας

του Φάνη Καραμπιπέρη
fanis@xan.gr

 

Α. Ε. Ποντίων 2005-2006

Με την συμμετοχή τριών ομάδων διεξήχθη τελικά το τουρνουά χάντμπωλ ανδρών που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο η ΑΕ Ποντίων Ξάνθης στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ. Οι Πόντιοι Κιλκίς (Α2 Κατηγορίας) και ο Μίλων Γιαννιτσών (Β΄ Εθνική) αποδέχθηκαν την πρόσκληση, ενώ αντίθετα ο Γ. Σ. Δράμας την τελευταία στιγμή δήλωσε αδυναμία να συγκεντρώσει το δυναμικό του και να έρθει στην Ξάνθη.

Παρά την εξέλιξη αυτή, το τουρνουά ήταν επιτυχημένο απόλυτα. Ήταν μία χρυσή ευκαιρία για την ομάδα του Θόδωρου Βαφειάδη να μετρήσει τις δυνάμεις της, ενόψει της πρεμιέρας σε 15 μέρες με δύο ομάδες, η μία ανώτερης κατηγορίας και η άλλη απέδειξε ότι από συγκυρίες βρίσκεται στην Β! Εθνική αφού πέρσι για ένα γκολ έχασε την άνοδο στην Α2. Φυσικά με την εμφάνισή της η ομάδα του πρώην «δικού» μας Πέτρου Γεωργιάδη απέδειξε ότι δίκαια την συγκαταλέγουν στα φαβορί για την πρωτιά.

 

Από την άλλη μεριά, η Ξανθιώτικη ομάδα είχε την ευκαιρία το Σάββατο το βράδυ να δώσει τον πρώτο αγώνα κανονικής διάρκειας (60 λεπτών) με τον Μίλων Γιαννιτσών, χάνοντας με σκορ 18-19. Σε αυτό το παιχνίδι φάνηκαν οι αδυναμίες στον επιθετικό τομέα, ενώ η άμυνα τα πήγε περίφημα. Το τουρνουά διεξήχθη την Κυριακή από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 16:00 με τον πρώτο αγώνα των παραπάνω δύο ομάδων να ανοίγει την αυλαία με νικήτρια και πάλι την ομάδα των Γιαννιτσών με σκορ 11-13 (4-8 ημίχρονο), αλλά διάρκειας 40 λεπτών.

Το δεύτερο παιχνίδι ήταν ανάμεσα στον Μίλων Γιαννιτσών και στους Πόντιους Κιλκίς όπου βρήκε νικητές τους πρώτους με σκορ 16-15. Το τρίτο παιχνίδι μεταξύ της ΑΕΠ και των Ποντίων Κιλκίς που είχε κανονική διάρκεια (60΄)ανέδειξε νικήτρια την ομάδα των φιλοξενούμενων με σκορ 31-35 (16-17 ημίχρονο) με την Ξανθιώτικη ομάδα να αφήνει θετικές εντυπώσεις καθώς η τελική διαφορά των 4ων γκολ ήταν και η μεγαλύτερη στον αγώνα.

*** Τους αγώνες διηύθυναν ο κ. Κόσσου, η κα Τιλκερίδου ενώ στο τελευταίο παιχνίδι βοήθησε και ο Τριαντάφυλλος Χριστοδουλίδης.

Βασιλούδης - Σαββατιανός

*** Πρόσωπα των αγώνων τρεις παλιοί γνώριμοι. Οι δανεικοί στους Πόντιους Κιλκίς Σαββατιανός και και ο Πέτρος Γεωργιάδης με τον Μίλων Γιαννιτσών.

*** Μεγάλος άτυχος του τουρνουά ο Νίκος Πατσατζής ο οποίος τραυματίστηκε στο 50΄ του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Μίλωνα και η γνωμάτευση λέει για αποχή τουλάχιστον ενός μηνός. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει την πρεμιέρα.

***Μπορεί η Κα πρόεδρος να έφερε την ομάδα της ιδιαίτερής της πατρίδας όμως η ίδια βρέθηκε στα Γιαννιτσά για οικογενειακούς λόγους.

*** Λιγοστός ο κόσμος που βρέθηκε στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ και τις δύο ημέρες χωρίς να ξεπερνούσαν τους 50 θεατές.

Γιαννιτσά Κιλκίς

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620