Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Νέα φιλική ισοπαλία για την Skoda Ξάνθη στο 2-2 με τον Πανιώνιο στην Ν. Σμύρνη – Ισοπαλία και στην Λιβαδειά όπου έκλεισε η αυλαία της πρεμιέρας

του Φάνη Καραμπιπέρη
fanis@xan.gr

Φιλικό αγώνα έδωσε το Σάββατο το βράδυ η Skoda Ξάνθη στην Ν. Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 παρουσία 500 περίπου θεατών. Η Ξανθιώτικη ομάδα αν και προηγήθηκε δύο φορές δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια αφού 7 λεπτά πριν το τέλος οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Ήταν ένα καλό τεστ για τον Γιάννη Ματζουράκη κρατώντας τους παίκτες του σε αγωνιστική ετοιμότητα και φυσικά έδωσε την δυνατότητα σε όλους όσους είχε στην διάθεσή του να αγωνισθούν για αρκετά λεπτά. Απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Σίκοφ, Γαρμπόζης, Τοροσίδης, Τζόουνς και Μπαϊκαρά.

Το σκορ άνοιξε στο 21΄ ο Λουτσιάνο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, για να ισοφαρίσει στο 50' ο Φερνάντο Νάβας. Στο 78΄ ο Βλάσης Καζάκης έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Πανιωνίου, για να διαμορφώσει ο Μήτρου στο 83' το τελικό 2-2.

Η σύνθεση για την SKODA ΞΑΝΘΗ: Πιζανόφσκι, Ντε Ματία (68΄Φλίσκας), Παβιό (46΄ Μελισσάς), Ζαπρόπουλος, Παπαδημητρίου, Μαχράτζε (46΄ Λάφατα), Άντζας (40΄ Λέο Μινέιρο 46΄ Καζάκης), Έμερσον (46΄ Κάραμπας), Τσικίνιο (80΄Τσαμπαζόπουλος), Λουτσιάνο (46΄Κιτάνα), Λαμπριάκος.

*** Το μόνο αρνητικό που προέκυψε ήταν ο τραυματισμός του Άντζα. Ο Δραμινός αμυντικός αποχώρησε με διάστρεμμα και στην Skoda Ξάνθη επικρατεί αγωνία για την περίπτωσή του. Η σοβαρότητά της κατάστασής του αναμένεται να διαπιστωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

*** Την Κυριακή ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική του 27ου επαγγελματικού πρωταθλήματος με τον αγώνα του Λεβαδειακού με τον Ιωνικό με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες, οι οποίες δεν έπεισαν με την απόδοσή τους στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Το τελικό 1-1 αδικεί ελαφρώς τους γηπεδούχους που στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτεροι και είχαν περισσότερες ευκαιρίες για να φτάσουν στη νίκη. Ο Ιωνικός προηγήθηκε με αυτογκόλ του Δήμου στο 7, ενώ το γκολ του Λεβαδειακού πέτυχε ο Δημητρόπουλος με κεφαλιά στο 53. Ο σκόρερ των γηπεδούχων αποβλήθηκε στο 86 ενώ ο Λεβαδειακός είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ιβάν Ρούσεφ. Το παιχνίδι ήταν πολύ μέτριο στο πρώτο 45λεπτο ενώ στην επανάληψη ο Λεβαδειακός είχε τις προϋποθέσεις για την ανατροπή αλλά ήταν σε πολύ καλή κατάσταση ο Αριαν Μπεκιάι που μαζί με τους συμπαίκτες τους κράτησαν την ισοπαλία. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Ξανθιώτης Ρωμανός Κοντογιαννίδης που επέστρεψε στα σαλόνια της Α΄ Εθνικής μετά από τρία χρόνια.
*** Η... πρωτοποριακή απόφαση της Skoda Ξάνθης να παροτρύνει τους φιλάθλους μέσα από τα ηχεία του γηπέδου κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν αποκλείεται να της στοιχίσει. Και αυτό γιατί η ΕΠΑΕ ανακοίνωσε πως μετά την καταγγελία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλούνται σε απολογία ενώπιον του πρωτοβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου, με την κατηγορία της δυσφήμισης του αθλήματος. Τελικά δύσκολα χωνεύεται αυτή η ήττα ρε παιδιά….

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620