Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Εκδηλώσεις

Στις 28-29 Ιουλίου 2006 πραγματοποιούνται για όγδοη συνεχή χρονιά στο Δαφνώνα Ξάνθης οι εκδηλώσεις ΔΗΜΗΤΡΕΙΑ ’06. Το φεστιβάλ της φύσης και του πολιτισμού γίνεται στο γνώριμο χώρο , στην όχθη του Νέστου, στο ύψος του Δαφνώνα Ξάνθης. Πρόκειται για το θεσμό που επιχειρεί και επιτυγχάνει όλα αυτά τα χρόνια να φέρει σε επαφή το κοινό της περιφέρειας με την απαράμιλλου φυσικού κάλους περιοχή της Κοιλάδας του Νέστου και παράλληλα να ψυχαγωγήσει με προσεγμένες εκδηλώσεις σε ένα μαγευτικό περιβάλλον , δίπλα στα νερά του Ποταμού της Ζωής, του Νέστου.

Στο καλλιτεχνικό μέρος του προγράμματος υπάρχουν φέτος :

Η συναυλία του συγκροτήματος «Βόρειος Ήχος» την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων στις 28/07 ενώ το Σάββατο 29 Ιουλίου στη σκηνή του Νέστου έρχεται ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου σε μια εμφάνιση που θα διαρκέσει τρεις ώρες και ικανοποιήσει απόλυτα τους πολυπληθείς θαυμαστές του. Μαζί η Μαρλέν Αγγελίδη, Τάνια Κικίδη και το συγκρότημα 15-50.

Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων που διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Δαφνιωτών και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνώνα, υπάρχουν όπως πάντα παιχνίδια για παιδιά καθώς και δράσεις για μικρούς και μεγάλους, τολμηρούς και μη.

Ένα ακόμη αξέχαστο διήμερο περιμένει τους φίλους της Φύσης και της Μουσικής στο Δαφνώνα του Δήμου Σταυρούπολης. Οι επισκέπτες θα συναντήσουν αρκετές διευκολύνσεις κατά τη μετάβαση, στη διάρκεια κατά και την αποχώρηση από το χώρο των εκδηλώσεων, ενώ γενικότερα η εικόνα του μοναδικού τοπίου είναι ακόμη πιο προσεγμένη. Το εισιτήριο για τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου είναι 10,- € ενώ η είσοδος στη συναυλία του «Bόρειου Ήχου» είναι ελεύθερη.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΑΦΝΩΝΑ «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΞΑΝΘΗΣ - ΔΗΜΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΔΗΜΟΤ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ «ΝΕΣΤΟΣ-ΡΟΔΟΠΗ»

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

32 χρόνια τώρα οι μουσικές διαδρομές στη ροκ σκηνή έχουν σημείο αναφοράς. Άλλοτε ονειροπόλες , άλλοτε ερωτικές , άλλοτε αυστηρά προσωπικές , πάντα όμως επιθετικές. Και στο βάθος υπάρχει όνομα. Αυτό που κλείνει μέσα του μία από τις πιο ευαίσθητες, ρομαντικές , σκληρές φωνές που γέννησε αυτός ο τόπος. 32 χρόνια Βασίλης.

Έχοντας συμπληρώσει πάνω από τριάντα χρόνια στη δισκογραφία , έχει αποκτήσει σίγουρα το σημάδι του μεγάλου ερμηνευτή. Ταυτόχρονα ανήκει στους ελάχιστους καλλιτέχνες , όπου συνδυάζει εκτός από τη την ευρεία αποδοχή, την ανθρώπινη αγωνία και την έμπρακτη συμμετοχή του στους καθημερινούς μικρούς ή μεγάλους πολέμους.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου λοιπόν έρχεται φέτος το καλοκαίρι … όχι για να βάλει, άλλα για να βγάλει από τη «νέα… τάξη», όσους κατά λάθος μπήκαν. Σε μία συναυλία που ξεχειλίζει από ροκ διάθεση , έχοντας βάλει στην άκρη τα ίσως , τα μήπως και τα όχι, φωνάζει «ναι» στα όνειρα, στη ζωή και στον άνθρωπο. Ένα τρίωρο ροκάρισμα με τον Βασίλη και τη παρέα του, που την αποτελούν η Μαρλέν Αγγελίδη, η Τάνια Κικίδη και το συγκρότημα 15-50.

Αυτό το μοναδικό μουσικό γεγονός του καλοκαιριού θα επιβεβαιώσει αυτό που όλοι ξέρουμε άλλα λίγοι το φωνάζουμε:

« η εποχή μας χρειάζεται ροκ! »

ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΧΟΣ

Το μουσικό σχήμα Βόρειος Ήχος ιδρύθηκε το 2000 με σκοπό την ανάπτυξη και καλλιέργεια του μουσικού αισθήματος. Στην πετυχημένη πορεία του παρουσίασε τη δουλειά του σε διάφορες περιοχές της Έλλάδας και απέσπασε πολύ καλές κριτικές. Ξεχωριστά γεγονότα αποτελούν η συνεργασία με το Γιώργο Νταλάρα το 2001 καθώς και οι κοινές συναυλίες με το Γεράσιμο Ανδρεάτο τα καλοκαίρια του 2003,2004,2005, και 2006.. Ο Βόρειος Ήχος έχοντας πάντα μουσικές ανησυχίες ξεκινά φέτος μια καινούρια συνεργασία με ένα μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή, το Δημήτρη Μπάση.

Πρόγραμμα:

Παρασκευή 28/7/06 21.30

ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΧΟΣ

Το συγκρότημα της περιοχής μας που έχει ταξιδέψει σε όλη τη χώρα και έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές θα ανέβει φέτος στη σκηνή του Νέστου, στο Δαφνώνα. Από την ίδρυση του Βόρειου Ήχου, το 2000, μέχρι σήμερα το συγκρότημα έχει καταγράψει σημαντικές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής, έχει παίξει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και έχει καθιερωθεί.

Είσοδος ελεύθερη.

Σάββατο 30/7/2006 21.30

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η εποχή μας χρειάζεται ροκ και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου συνεχίζει, ακούραστος, να το αποδεικνύει. Με ένα τρίωρο πρόγραμμα που ξεχειλίζει από ροκ διάθεση και περικλείει τα 32 χρόνια πορείας του μεγάλου ερμηνευτή, της πιο ευαίσθητης, ρομαντικής και –συνάμα- σκληρής φωνής που γέννησε ο τόπος. Η έλευση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην περιοχή μας μετά από αρκετά χρόνια αναμένεται να ενθουσιάσει τους πιστούς φίλους του μεγάλου ερμηνευτή. Την παρέα του αποτελούν η Μαρλέν Αγγελίδη, η Τάνια Κικίδη και το συγκρότημα 1550.

Είσοδος 10 €

Στο χώρο των εκδηλώσεων θα παρουσιαστούν διάφορα δρώμενα ενώ όπως κάθε χρόνο θα υπάρχουν ειδικές δραστηριότητες για τα παιδιά όπως θέατρο, ζωγραφική, τραγούδι και παιχνίδια. Τέλος κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, όπως είναι γνωστό, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620