Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Υποχρεώθηκαν σε ισοπαλία ελέω διαιτησίας οι γυναίκες της ΑΕΠ

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Μπορεί να αγωνιζόταν με μία ομάδα που μέχρι πέρυσι βρισκόταν στα σαλόνια της Α1 και με πολλά προβλήματα (απουσίαζε η Γεωργία Καρύδου στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Κέρκυρα, λόγω οικογενειακού της προβλήματος, η Νατάσσα Μπαράκου αγωνίστηκε με τραυματισμό) όμως δεν στάθηκαν εμπόδια στην γυναικεία ομάδα να φύγει με θετικό αποτέλεσμα στην αυλαία του πρώτου γύρου. Το τελικό 27-27 σε άλλες περιπτώσεις θα ήταν λόγος για πανηγύρια όμως αυτό δεν συνέβη στην Κοζάνη αφού ο τοπικός Εθνικός την απέσπασε από την Ξανθιώτικη ομάδα ελέω των Βεροιωτών διαιτητών και ιδιαίτερα του κ. Κάργατζη. Ο τελευταίος ήταν αυτός που άφησε την ΑΕΠ δύο φορές στο παρκέ με τέσσερις παίκτριες και το αποκορύφωμα τον Τριαντάφυλλο Χριστοδουλίδη να βλέπει τα τελευταία καθοριστικά λεπτά από την κερκίδα γιατί κτύπησε τα πόδια του στο παρκέ σε παρατήρηση σε παίκτρια του.

Την στιγμή των αποβολών η Α.Ε. Ποντίων προηγείτο με 20-24 και διαφαινόταν ο θρίαμβος αλλά η εξέλιξη αυτή έδωσε την δυνατότητα στις γηπεδούχες να μειώσουν την διαφορά και στο τελος να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στην Μαρία Καραπορναλίδου που 20΄΄ πριν το φινάλε ισοφάρισε για δεύτερη φορά. Η Στέλλα Βασιλειάδου παρά τις αντίξοες συνθήκες λίγο μετά την συμπλήρωση του 59΄ είχε δώσει το προβάδισμα με 26-27 στην ομάδα της.

Τα 10λεπτα: 4-5, 9-8, 13-11 (ημιχ.), 17-19, 20-24,27-27 τελικό.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Μιχαηλίδης): Βαχτσεβάνου, Ταρνανίδου, Κιπιρτίδου 1, Τσιμπερδώνη, Ασλανίδου, Σούλιου, Μελιοπούλου, Χαλβατζή 2, Στάμου 3, Λογοθέτη, Καραπορναλίδου Π, Μπεζούλα 4, Καραπορναλίδου Μ. 14, Ρόμπη 3.

ΑΕΠ (Χριστοδουλίδης): Κουρουτζίδου, Ζουμπουλίδου, Πετριάδου 5, Μπαράκου 1, Μπάκου 9, Βασιλειάδου 6, Καραγκιοζίδου 5, Καρύδου 1, Προχορένκο, Μελισσοπούλου.

*** Με διανυκτέρευση μετέβη στην Κοζάνη η αποστολή της ΑΕ Ποντίων μια και η διοίκηση της κας Καραγιαννίδου συναισθανόμενη τις δυσκολίες του αγώνα προέβη σε αυτή την κίνηση.

*** Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ΑΕΠ Τριαντάφυλλος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι αυτό που συνέβη στην Κοζάνη πρώτη φορά στην προπονητική του καριέρα το συνάντησε και εύχεται για το καλό του αθλήματος να μην το ξαναδεί. Θέλοντας να τονίσει το μέγεθος της αδικίας είπε ότι αφού πήραμε θετικό αποτέλεσμα από αυτό το παιχνίδι δύσκολα θα κινδυνέψουμε στην συνέχεια.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ

ΑΜΥΝΤΑΣ

29-24

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖ.

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

27-27

ΦΙΛΩΤΑΣ ΦΛΩΡ.

ΑΡΗΣ Θ.

24-35

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡ.

ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛ.

10-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

( Επί 7 αγώνων)

1

ΑΡΗΣ Θ.

13

2

Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ

12

3

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

9

4

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

5

5

ΕΘΝΙΚΟΣ

5

6

ΦΙΛΩΤΑΣ

4

7

ΑΜΥΝΤΑΣ

4

8

ΑΡΙΩΝ

3

* Ο Αρίων έχει ένα μηδενισμό και -1 βαθμό.

ΣΤΙΣ 26/27-02-2005

ΑΜΥΝΤΑΣ

ΑΡΗΣ Θ.

ΦΙΛΩΤΑΣ

ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛ.

ΕΘΝΙΚΟΣ

Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620