Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ – ΕΡΜΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ: 2-1

ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΜΑΝΔΡΑΣ

Ένα όμορφο ποιοτικά παιχνίδι έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στην Γενησέα ανάμεσα στον Απόλλων Διομήδειας και τον Ερμή Μάνδρας. Οι δυο ομάδες μπήκαν ευδιάθετες στον αγωνιστικό χώρο και η κυριαρχία της γηπεδούχου ομάδας φάνηκε από τα πρώτα λεπτά. Παρότι όμως ο Απόλλων πίεζε και ήθελε να ανοίξει το σκορ, το γκολ ήρθε από τους φιλοξενούμενους. Ήταν μία φάση στο 16 λεπτό όπου ο Χαρτζηεμμανουήλ βρέθηκε αμαρκάριστος στην μεγάλη περιοχή και το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο, μετατρέποντας την σέντρα του συμπαίκτη του σε γκολ.

Από εκεί και πέρα ξανά στο προσκήνιο ήταν ο Απόλλων και το γκολ ήρθε επτά λεπτά αργότερα. Ήταν μία κάθετη μπαλιά του Νικολαϊδη προς τον Γιαπουτζή και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η πίεση συνεχίστηκε ωστόσο το γκολ ήρθε στην επανάληψη όπου ο Σπυριάδης βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή και με μία καρφωτή κεφαλιά μετέτρεψε το κόρνερ το Κων/δη σε γκολ.

Καμία μεγάλη αντίδραση από τους φιλοξενούμενος σε αντίθεση με τους γηπεδούχος που εάν στην τελική προσπάθεια ήταν πιο σίγουρη θα έφευγαν με μία ευρεία νίκη όσον αφορά το αποτέλεσμα .

Φάσεις - Γκολ:

2’ Σέντρα του Κων/δη από δεξιά ο Γιαπουτζής βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά το πλασέ του έφυγε αουτ.

6’ Ο Γιαπουτζής ανατράπηκε στην γραμμή της μεγάλης περιοχής και επί του κέντρου. Το φάουλ το εκτέλεσε ο Κων/δης αλλά ο Μακέρης έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

13’ Σέντρα του Πουτακίδη από τα αριστερά ο Νικολαϊδης κάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε μόλις αουτ.

16’ Ο Καραγκιόζης κάνει μία δεξιά από τα αριστερά, ο Χατζηεμμανουήλ μόνος και αμαρκάριστός στην μεγάλη περιοχή, με καφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καλαϊτζή.

23’ Ο Νικολαϊδης βγάζει μία μπαλιά στον Γιαπουτζή, ο τελευταίος στοπάρει την μπάλα με το στήθος και με ένα όμορφο πλασέ έκανε το 1-1.

45’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Πουτακίδη, δύσκολα σε κόρνερ ο Μακέρης.

50’ Ο Κων/δης εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Σπυριάδης βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή και με μία καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

88’ Δυνατό σουτ του Τζαφερίδη, δύσκολα έδιωξε σε πλάγιο την μπάλα ο Μακέρης.

89’ Ο Μιχαηλίδης έκανε το δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα λίγο πάνω από την οριζόντια δοκό του Μακέρη.

Συνθέσεις:

Απόλλων Διομήδειας: Καλαϊτζής, Νεοφυτίδης, Σπυριάδης, Μπαμπανέλος, Χράλογλου, Πουτακίδης Γ., Μακράκης, Γιουβανέζας, Νικολαϊδής, Κων/δης Κ., Γιαπουτζής, Αναστασιάδης Ευσ., Σιδεράς, Τζαφερίδης, Μουσικάκης, Σουπιάδης, Λεοντίδης Ηλ., Γκρεϊντι, Μπουτακίδης.

Ερμής Μάνδρας: Μακέρης, Καραγκιόζης Κ., Γκάτζίδης, Αργυρόπουλος Μ., Κουραμίδης, Μηλιάκης, Χατζηεμανουήλ, Αργυρόπουλος Κ., Βακαλόπουλος, Καραγκιόζης Γ., Κουμουλίδης, Τόπ Αλή, Σταθελόπουλος.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620