Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Με την συμπλήρωση ενός χρόνου από την ιστορική ημέρα της κατάκτησης του ευρωπαϊκού η Skoda Ξάνθη ξεκίνησε την προετοιμασία της για την νέα χρονιά

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Με στόχο να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στο νέο πρωτάθλημα και παρόντες περίπου 200 φιλάθλους ξεκίνησε η SKODA ΞΑΝΘΗ την προετοιμασία της στο Αθλητικό της Κέντρο παρουσία όλης της διοίκησης και του τεχνικού τιμ της ομάδας.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ κ. Αριστείδης Πιαλόγλου δήλωσε: «Ξεκινάμε μια δύσκολη χρονιά καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας έχουν αυξηθεί όπως και οι απαιτήσεις που έχει ο κόσμος αλλά και εμείς μετά την πολύ καλή περσινή χρονιά όπου καταλάβαμε την 4η θέση και γενικά είχαμε μια σταθερή πορεία σε όλο το πρωτάθλημα. Πραγματοποιήσαμε κάποιες μεταγραφές που έχουν ως στόχο να ενισχύσουν το ρόστερ αλλά και τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας. Εύχομαι σε όλους να έχουν μια υγιή χρονιά χωρίς προβλήματα και στους φιλάθλους μας ότι καλύτερο και επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει.
Στο αγωνιστικό κομμάτι το οποίο ξεκίνησε στις 19:00 με τον τεχνικό ηγέτη της SKODA Ξάνθη Γιάννη Ματζουράκη να καλωσορίζει νέους και παλιούς ποδοσφαιριστές περιλάμβανε ελαφρύ τρέξιμο και με την λήξη τους δόθηκε το πρόγραμμα της καθημερινής τους προετοιμασίας που περιλαμβάνει απογευματινές προπονήσεις, ενώ τα πρωινά θα υποβάλλονται σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.
Σε δηλώσεις τους ο προπονητής της SKODA ΞΑΝΘΗ επισήμανε: ‘’ Η φετινή χρονιά έχει περισσότερες δυσκολίες καθώς συμμετέχουμε σε περισσότερους θεσμούς. Πρέπει να φανούμε ακόμη καλύτεροι από την περσινή χρονιά και να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή πορεία και πρέπει να αποδείξουμε ότι ανήκουμε στις ομάδες κορυφής.’’
Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας δεν συμμετείχαν οι Γιάνσεν (φωτογραφία), Παβιό, Κλέμπερ και Νικάσιο οι αναμένονται τις επόμενες μέρες ενώ ο Γιάννης Ματζουράκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες μεταγραφές.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620