Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Και το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η Skoda Ξάνθη κατά την χριστουγεννιάτικη γιορτή του ποδοσφαιρικού τμήματος

του Φάνη Καραμπιπέρη
fanis@xan.gr

Την Χριστουγεννιάτικη εορτή προς τιμή των παιδιών του ποδοσφαιρικού τμήματος πραγματοποίησε την Πέμπτη (29/12) το βράδυ στην καφετέρια του «LE CHALET» η διοίκηση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθης. Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης ο πρόεδρος κ. Άρης Πιαλόγλου αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους αλλά και όλους όσους απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα ( ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων – προπονητές – υπαλληλικό προσωπικό) παρέδωσε δύο επιταγές της τάξεως των 3.000 Ευρώ η κάθε μία, στον πρόεδρο του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης που είναι ο Μητροπολίτης κ.κ. Παντελεήμων και στην πρόεδρο του Γηροκομείου Ξάνθης κ. Βιβή Στυλιανίδου, ως οικονομική ενίσχυση, δείχνοντας τις ευαισθησίες της και το κοινωνικό της πρόσωπο πέρα από αυτό που δείχνει στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντάς μας για άλλη μία φορά υπερήφανους.

Το παρών έδωσαν οι τοπικές αρχές όπου διακρίναμε εκτός των δύο παραπάνω προέδρων, τους δύο Βουλευτές κ.κ. Φίλιππο Τσαλίδη – Παναγιώτη Σγουρίδη, τον Νομάρχη Ξάνθης κ. Γιώργο Παυλίδη, τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μιχάλη Στυλιανίδη, τον αντινομάρχη κ. Παναγιώτη Ταρενίδη, τον Ταμία της ΕΠΟ κ. Γιώργο Γκιρτζίκη, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό.

Στην συνέχεια μοιράστηκαν τα δώρα στα μικρά παιδιά, ενώ ακολούθησε δεξίωση με πλούσιο μπουφέ για όλους τους παριστάμενους, αφού δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο με την παρουσία και αρκετών φίλων της ομάδας. Αίσθηση έκανε η απουσία του μεγαλομετόχου Χρήστου Πανόπουλου.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620