Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες για την πρώτους κολυμβητικούς αγώνες με την επωνυμία Α’ ΞΑΝΘΕΙΑ 2005

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Οι κολυμβητικοί αγώνες από τον Ποσειδώνα που θα καθιερωθούν στην Ξάνθη

Όλα είναι έτοιμα για το «κολυμβητικό ντεμπούτο» του Ποσειδώνα Ξάνθης, καθώς την Κυριακή 17 Απριλίου διοργανώνει τους κολυμβητικούς αγώνες Α’ ΞΑΝΘΕΙΑ 2005!

Πρόκειται για αγώνες κατηγορίας ακαδημιών – φυτωρίου, με συμμετοχές που αναμένεται να ξεπεράσουν τους 250 αθλητές από 11 συλλόγους της περιφέρειας και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή οι: ΝΟ Καβάλας, ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης, ΓΑΣ Κομοτηνής, ΚΟ Δράμας, ΟΘΑ Καβάλας, Νηρέας Αλεξανδρούπολης, ΚΟ Κομοτηνής, ΚΟ Σερρών, ΧΑΝΘ Θεσσαλονίκης, Ακαδημία Καβάλας, ΝΟ Αλεξανδρούπολης και Ποσειδώνας Ξάνθης.

Τους αγώνες θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι τοπικές αρχές τις πόλης, ενώ στα πλαίσια της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι Ξανθιώτες κολυμβητές Κατραντζής Χρήστος, Ξανθόπουλος Στέλιος, Μπαράν Γκιζάμ και Κοντογιαννίδου Έλσα, για τις διακρίσεις του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης 2004-05. Επίσης ειδική βράβευση θα υπάρξει για τον Μάριο Κουτσουρίδη, για την πολύχρονη προσφορά του στον υγρό στίβο της πόλης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάριος Κουτσουρίδης, διετέλεσε πρόεδρος στον ΚΟΞ, παράγοντας της ΕΚΟΦ και πρόεδρος του ΕΑΚ Ξάνθης επί σειρά ετών, ενώ εντυπωσίασε τους ανθρώπους που τον γνώρισαν με την μεθοδικότητα, οργάνωση και ευπρέπεια που τον χαρακτηρίζει ως άνθρωπο και ως αθλητικό παράγοντα.

Στον αγωνιστικό τομέα ο προπονητής Δημήτρης Γκαγκαλίδης αναμένεται να κατεβάσει περίπου 30 αθλητές του συλλόγου, σε όλα τα αγωνίσματα της διοργάνωσης. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και οι σκυταλοδρομίες της εκδήλωσης, όπου οι ομάδες που συμμετέχουν θα δείξουν και το συλλογικό τους πνεύμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έπαθλα των αγώνων προσφέρει ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Ξάνθης, ενώ ο Πρόεδρος κ. Νίκος Παπαδόπουλος υποσχέθηκε κάθε είδους βοήθεια στο αθλητικό και κοινωνικό έργο του Ποσειδώνα.

Σημαντική η εθελοντική προσφορά και των μελών και γονέων του συλλόγου, με περίπου 18 άτομα να εκτελούν αντίστοιχο έργο και αρμοδιότητες, προσπαθώντας να εξυπηρετήσουν του εκατοντάδες προσκεκλημένους.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι τα μικρά δελφίνια θα καταπλήξουν τους παρευρισκόμενους με τις κολυμβητικές τους ικανότητες, όσο και με τις φωνές, ενώ το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης αναμένεται να γνωρίσει ένδοξες αθλητικές στιγμές!

Ο Α.Ο. Ποσειδώνας τιμά και βραβεύει του Ξανθιώτες κολυμβητές που διακρίθηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης, αγωνιστικής περιόδου 2004-2005που όμως σήμερα αγωνίζονται με τα χρώματα άλλων ομάδων σε άλλες πόλεις (Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Θεσ)νίκη). Επίσης τους εύχεται, νέες και μεγαλύτερες επιτυχίες στον υγρό στίβο, καλή πρόοδο, αθλητική και κοινωνική καταξίωση. Ακόμη, συγχαίρει και επαινεί τους γονείς των αθλητών, για την συμπαράσταση, το κουράγιο και την καθοδήγηση των παιδιών τους. Οι κολυμβητές αυτοί είναι:

Κατραντζής Χρήστος 1η θέση 100 πεταλούδα και 400 μικτή ατομική, 1η θέση 4Χ100 μικτή ομαδική, 2η θέση 4Χ100 ελεύθερο.

Ξανθόπουλος Στέλιος 1η θέση 50μ. ελεύθερο, 1η θέση 4Χ100 μικτή ατομική, 2η θέση 100 και 200 ελεύθερο, 2η θέση 4Χ100 ελεύθερο.

Μπαράν Γκιζέμ 2η θέση 100 ελεύθερο, 1η θέση 4Χ200 και 4Χ100 ελεύθερο, 2η θέση 4Χ100 μικτή ομαδική, 3η θέση 50 ελεύθερο.

Κοντογιαννίδου Έλσα 3η θέση 4Χ100 μικτή ομαδική.

ixanthi.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620