Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την Skoda Ξάνθη – Το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας – Στην Μεσογειακή ο Βασίλης Τοροσίδης

του Φάνη Καραμπιπέρη
sports@ixanthi.gr

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς σε λιγότερο από 10 ημέρες όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα πρόκειται να συναντηθεί στις Αθλητικές εγκαταστάσεις για να πραγματοποιήσει την προετοιμασία για την ποδοσφαιρική περίοδο 2005-2006.
Το πρώτο ραντεβού των ποδοσφαιριστών έχει οριστεί για τις 4 Ιουλίου ημερομηνία στην οποία θα αρχίσουν οι ιατρικές εξετάσεις και διάφορα άλλα τεστ υπό την επίβλεψη του προπονητή της ομάδας Γιάννη Ματζουράκη και των συνεργατών του. Ουσιαστικά η SKODA ΞΑΝΘΗ θα αρχίσει στις 11 Ιουλίου όπου και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Le Chalet του Αθλητικού Κέντρου όπου και θα μείνει για 7 μέρες.
Την αμέσως επόμενη μέρα υπάρχει η αναχώρηση για την Τσεχία όπου και θα μείνει για 14 μέρες δίνοντας συνολικά 6 φιλικά παιχνίδια με ομάδες από διάφορες κατηγορίες. Ανάμεσα σε αυτές υπάρχει και η VICTORIA στην οποία αγωνιζόταν ο Πιζανόφσκι μέχρι και τον περασμένο Δεκέμβριο.

Αναλυτικά τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η SKODA ΞΑΝΘΗ είναι τα εξής :
21.07.05 XAMEROV (Γ! Εθνική)
23.07.05 JAMBLONETS (Α! Εθνική)
25.07.05 VICTORIA (Β! Εθνική)
27.07.05 PRIBRAM (A! Εθνική)
30.07.05 LIBERETS (Α! Εθνική)
31.07.05 BLSANY (Α! Εθνική).

Η ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ κατά το διάστημα αυτό θα διαμένει σε ξενοδοχείο της Πράγας δίπλα στο οποίο υπάρχει το γήπεδο όπου αυτή θα προπονείται.
Η επιστροφή έχει σχεδιαστεί για τις 3 Αυγούστου και δεν αποκλείεται να υπάρξει φιλικό παιχνίδι στην Ξάνθη για το όσο το δυνατό καλύτερο μοντάρισμα της ομάδας καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν το 3ο 10ημερο του Αυγούστου.

ΑΛΛΑ ΝΕΑ

*** Οι τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις στην Εθνική Ελπίδων, για τον νεαρό αμυντικό της SKODA ΞΑΝΘΗ Βασίλη Τοροσίδη ανάγκασαν τον ομοσπονδιακό τεχνικό να τον καλέσει στην Μεσογειακή ομάδα, όπου θα αγωνιστεί στους 18ους Μεσογειακούς αγώνες που θα φιλοξενηθούν στην Αλμερία της Ισπανίας.
*** Οι τρεις στρατευμένοι ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Μελισσάς, Δημήτρης Κοντοδήμος και Αντώνης Βούλγαρης κλήθηκαν στην Εθνική ενόπλων για να πάρουν μέρος στους αγώνες που θα διεξαχθούν στην Γερμανία.
*** Στην Γερμανία βρίσκεται ο Ντενίζ Μπαικαρά όπου θα υποβληθεί σε θεραπεία από τον Ιατρό Κο Γκοντόλια για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που έχει στην μέση.
*** Τις θερμότερες ευχές στον Υπεύθυνο των Τμημάτων Υποδομής Βεριντιάνο Μαρτσέλο και στην γυναίκα του Σύνθια οι οποίοι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου να ζήσουν ευτυχισμένοι και με υγεία.
*** Άρχισε η αποστολή των καρτών για τα μέλη της SKODA ΞΑΝΘΗ και οι κάτοχοι αναμένεται να έχουν την κάρτα στο χέρι τους στα τέλη της εβδομάδας. Να θυμίσουμε πως φέτος θα τοποθετηθούν μηχανήματα αναγνώρισης κάρτας στις εισόδους του γηπέδου και κάθε κάτοχος θα έχει προσωπικό αριθμό κάρτας.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620