Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης σας προσκαλεί τη Πέμπτη στις 18/5/2006 στην συναυλία κλασσικής μουσικής που θα γίνει στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης και ώρα 21.00 με τους μουσικούς Σοφία Μπαλτατζή στο βιολί και Jean-Christophe Charron στο πιάνο. Θα παρουσιαστούν έργα W.A.Mozart, J. Brahms και S. Prokofiev.

Η Σοφία Μπαλταζή γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1984 και ξεκίνησε μαθήματα βιολιού σε ηλικία 6 ετών με τον Φ. Κοντό. Το 2003 απέσπασε το β’ βραβείο στο διαγωνισμό βιολιού του Συλλόγου Αποφοίτων Ωδείων Θεσσαλονίκης στη γ’ κατηγορία. Τον Ιανουάριο του 2006 πήρε το δίπλωμα βιολιού από το Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης με βαθμό «Άριστα παμψηφεί», β’ βραβείο του Υπουργείου Πολιτισμού και Ασημένιο Μετάλλιο.

Ο Jean-Christophe Charron γεννήθηκε στο Bordeaux (Γαλλία) το 1973. Έχει εμφανιστεί ως μουσικός δωματίου στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γερμανία, την Αγγλία, την Ελλάδα (Sani Classic Festival, Χαλκιδική - Δημήτρια, Θεσ/νίκη) και στην Ταϊβάν. Το 2005 έχει βραβευθεί με το τρίτο βραβείο στο διεθνές διαγωνισμό μουσικής δωματίου της ΔΕΘ. Δίδαξε μουσική δωματίου στο Κρατικό Ωδείο του Cergy (Παρίσι) και στο σεμινάριο “Rencontres Musicales d’Arcachon” (Γαλλία). Από το 2005 διδάσκει στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης και στο Ωδείο «Φαέθων» στην Αλεξανδρούπολη.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620