Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Εκδηλώσεις

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Ιουνίου στην αίθουσα «Λίλιαν Βουδούρη» σε μια όμορφη εκδήλωση, η τελετή Απόδοσης Βεβαιώσεων σπουδών στους μαθητές που παρακολούθησαν τα εκπαιδευτικά εργαστήρια του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης για το έτος 2004-2005.

Στην εκδήλωση εκτός από τους μαθητές και τους συγγενείς τους παρευρέθησαν μεταξύ των άλλων ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Άνθιμος, ο εκπρόσωπος του Διοικητή του Δ΄ Σ. Σ. Αντ/χης Ε. Π. κύριος Ιωάννης Ροκανάς, ο Πρόεδρος του Ροταριανού συλλόγου Ξάνθης κύριος Ιγνάτιος Παπαχρήστου, ο Διευθυντής του Κέντρου Μελέτης Θρακικού Λόγου κύριος Θανάσης Μουσόπουλος, και η Πρόεδρος του Συλλόγου των Φίλων του Ιδρύματος κυρία Ελένη Εφραιμίδου.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Διευθυντής του Ιδρύματος κύριος Πασχάλης Ξανθόπουλος διαβάζοντας χαιρετισμό της Προέδρου της Ακαδημίας κυρίας Βιργινίας Τσουδερού, και αμέσως μετά η υπεύθυνη του Εκπαιδευτικού Προγράμματος της Ακαδημίας κυρία Αθηνά Μακρή κάλεσε τους καθηγητές των Εργαστηρίων να παραδώσουν τις Βεβαιώσεις Σπουδών στους μαθητές.

Μετά το πέρας της τελετής οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μεταξύ τους, και να ανανεώσουν το ραντεβού τους ξανά τον Οκτώβριο με την έναρξη της νέας Ακαδημαϊκής χρονιάς.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620