Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

-Αμέσως μετά την προπόνηση ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει την Κυριακή στις Σέρρες για να αντιμετωπίσει την Ηράκλεια

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε χθες Παρασκευή η προετοιμασία του Απόλλων Διομηδείας για το αυριανό παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας. Ο προπονητής της ομάδας είδε τους παίκτες του να είναι πανέτοιμη για την εκτός έδρας αναμέτρηση και τους τόνισε την δυσκολία του παιχνιδιού καθώς και την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλουν ώστε να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη είδε με μεγάλη ικανοποίηση να επιστρέφει ο Σπυριάδης Σάββας στις προπονήσεις όπου θα ακολουθήσει και την αποστολή της ομάδας. Ο παίκτης του Απόλλωνα είχε υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αλλά μέσα σε δύο εβδομάδες αποθεραπεύτηκε και είναι πανέτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα στην δύσκολη αποστολή που έχει.

Αμέσως μετά την προπόνηση ο Φόρης Καλτσίδης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει στην Ηράκλεια για να αντιμετωπίσει τον Μέγα Αλέξανδρο. Η αποστολή θα αναχωρήσει την Κυριακή στις 10:30, θα μεταβεί αρχικά σε ξενοδοχείο των Σερρών όπου θα γευματίσει και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για την Ηράκλεια.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620