Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Περιφέρεια

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί,

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, απευθύνω σε όλους θερμό χαιρετισμό και εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στις προσπάθειές σας. Στόχος και προσδοκία μας κι εφέτος είναι η καταβολή συλλογικής προσπάθειας και η αρμονική συνεργασία μεταξύ της εκπαιδευτικής κοινότητας και των φορέων της εκπαίδευσης, επίσημων και τοπικών, ώστε να προσμετρήσουμε θετικά αποτελέσματα κατά τον τελικό ετήσιο απολογισμό μας και να επαναλάβουμε τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η περιφέρειά μας στις τελευταίες εισαγωγικές εξετάσεις. Άλλωστε επιδίωξη όλων μας είναι η παροχή παιδείας με ουσιαστικό περιεχόμενο και υψηλή ποιότητα και η εξασφάλιση σε όλα τα παιδιά ευκαιριών για την ατομική τους ολοκλήρωση και τη συμβολή τους στην πρόοδο της κοινωνίας.

Αγαπητά μου παιδιά,

Αρχίζετε σήμερα έναν καινούργιο αγώνα, με την επίγνωση ότι αυτός αποτελεί τμήμα της πορείας σας για την ολοκλήρωση της προσωπικότητάς σας και θεμελιώνει τη μελλοντική σας ενήλικη σταδιοδρομία. Αξιοποιείστε τις δυνατότητες που σας προσφέρει η πολιτεία με τον πιο επωφελή για σας τρόπο. Στις προσπάθειές σας θα με βρείτε υποστηρικτή και συμπαραστάτη.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αναμφισβήτητα το έργο και η αποτελεσματικότητα της Εκπαίδευσης εξαρτάται από το έμψυχο δυναμικό της, τους εκπαιδευτικούς λειτουργούς. Ο ρόλος σας είναι πολυδιάστατος και η ευθύνη που επωμίζεστε μεγάλη : όχι μόνο προσφέρετε τη γνώση στη νέα γενιά αλλά διαμορφώνετε με το παιδαγωγικό σας έργο τη συνείδησή της ως μελλοντικών πολιτών, που τόσο έχει ανάγκη η κοινωνία μας. Στο δύσκολο έργο σας θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή μου. Σας εύχομαι καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620