Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Εκδηλώσεις

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης άνοιξε το Ακαδημαϊκό έτος 2005-2006 με μία πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση, τα εγκαίνια της οποίας έγιναν το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 19.00 στην οδό 12 Αποστόλων και Οδυσσέως Ανδρούτσου.

Την έκθεση του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης με τίτλο «Ροπές και εκδοχές» της Ελληνικής Φωτογραφίας τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Ιδρύματος κυρία Βιργινία Τσουδερού, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης κος Κώστας Γούναρης επώνυμοι Ξανθιώτες, όπως ο γιατρός-ζωγράφος κύριος Γιάννης Μενεσίδης, ο γλύπτης κύριος Αντώνης Κουτσούμπας, η πρόεδρος του συλλόγου των φίλων του Ιδρύματος κυρία Ελένη Ευφραιμίδου, ο διευθυντής του Κέντρου Μελέτης Θρακικού λόγου κύριος Θανάσης Μουσόπουλος, και πλήθος κόσμου.

Η κυρία Τσουδερού στην ομιλία της αφού ευχήθηκε δημιουργικότητα και πρόοδο για όλη τη Θράκη το λόγο πήρε ο κύριος Γούναρης χαρακτηρίζοντας το Ίδρυμα μεγάλο φορέα Πολιτισμού και κατέληξε λέγοντας πως ο Δικηγορικός σύλλογος Ξάνθης πάντοτε θα βρίσκεται αρωγός στην προσπάθεια του.

Ο κύριος Καρκατσέλης, ο υπεύθυνος του φωτογραφικού κέντρου Θεσσαλονίκης πήρε το λόγο λέγοντας λίγα λόγια για την έκθεση, και παρουσιάζοντας όλους τους φωτογράφους που παίρνουν μέρος σ’ αυτήν ξενάγησε στο τέλος τον κόσμο που παρευρέθηκε στο χώρο.

Η Έκθεση πραγματοποιείται στην αίθουσα του ιδρύματος «Λίλιαν Βουδούρη» στην οδό 12 Αποστόλων και Οδυσσέως Ανδρούτσου, και είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά (εκτός Κυριακής) 9.00 - 14.00 και 19.00 -21.00.

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620