Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ

-Ο Απόλλων θα ταξιδέψει την Κυριακή στην Ηράκλεια για να αντιμετωπίσει τον Μέγα Αλέξανδρο στην πρώτη ουσιαστικά επίσημη έξοδο στην Δ’ Εθνική κατηγορία. Στόχος της ομάδας ένα θετικό αποτέλεσμα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο. Το ευχάριστο για τον Φόρη Καλτσίδη είναι η επιστροφή του Σπυριάδη Σάββα μετά το τραυματισμό του και ήδη ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ώστε να είναι έτοιμος για την Κυριακή. Ο Σπυριάδης ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε στον αστράγαλο όμως θα τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί εάν θα χρησιμοποιηθεί αφού έχει χάσει αρκετές προπονήσεις. Από την άλλη προβληματισμένος για ακόμη μία εβδομάδα εμφανίζεται ο προπονητής της ομάδας για την απουσία των στρατεύσιμων.

Στο μεταξύ στο στρατόπεδο των «Κυανόλευκων» επικρατεί ικανοποίηση για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος αφού ο Απόλλων είναι μία νεοφώτιστη ομάδα και η συγκομιδή των πέντε (5) βαθμών στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές είναι σίγουρα μία τονωτική ένεση για την ψυχολογία των παικτών. Ενώ μέρα με την μέρα η ομάδα γίνεται καλύτερη και σίγουρα θα ταξιδέψει στις Σέρρες για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα παρά την δυσκολία του παιχνιδιού.

Οι δυο ομάδες θα συναντηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους και ο Μέγας Αλέξανδρος είναι μία έμπειρη ομάδα στην κατηγορία σε σχέση με τον Απόλλωνα που είναι μία νεοφώτιστη ομάδα. Έτσι λοιπόν αναμένετε να γίνει ένα ενδιαφέρον και αμφίρροπο παιχνίδι και σίγουρα οι 22 ποδοσφαιριστές θα δώσουν το καλύτερο τους ε αυτό προκειμένου για πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η προετοιμασία του Απόλλωνα ολοκληρώνεται την Παρασκευή και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί και η αποστολή της ομάδας για το Κυριακάτικό παιχνίδι. Η αποστολή θα αναχωρήσει για την πόλη των Σερρών την Κυριακή το πρωί γύρω στις 10:30, όπου θα μεταβεί αρχικά σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης για να γευματίσει και στην συνέχεια θα μεταβεί στην Ηράκλεια για να αντιμετωπίσει τον Μέγα Αλέξανδρο στην πρώτη επίσημη έξοδο της Δ’ Εθνικής Κατηγορίας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620