Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΔΟΞΑ ΞΑΝΘΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: 0-2
ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ

-Ντέρμπι για γερά νεύρα έγινε στην Φελώνη και με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τρεις πολύτιμους βαθμούς

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Απόλλων Διομηδείας απέναντι στην Δόξα Ξάνθης και αναρριχήθηκε στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα μόλις τέσσερις βαθμούς από την κορυφή. Με αυτή την νίκη οι παίκτες του Απόλλωνα βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια και να είναι πάντα μέσα στους στόχους που έχουν θέσει από την αρχή του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ο Απόλλων μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2’ λεπτό πέτυχε το πρώτο γκολ με το εκπληκτικό σε εκτέλεση ψαλιδάκι του Καραμπατζάκη. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας ωστόσο δεν ήταν ουσιώδεις στην ολοκλήρωση των φάσεων, κάτι που έδινε δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να βγαίνουν συχνά – πυκνά μπροστά και να απειλούν με δεύτερο γκολ την εστία του πολύ καλού Κυριαζίδη.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους οι γηπεδούχοι βγήκαν με μεγαλύτερη επιθετική διάθεση, ωστόσο τόσο η αμυντική γραμμή του Απόλλωνα όσο και ο εκπληκτικός Μαυρίδης δεν έδιναν το δικαίωμα στους παίκτες του Γιώργου Μαραντά να χαρούν κάποιο τέρμα. Έτσι όσο περνούσε η ώρα το παιχνίδι γινόταν πιο ρευστό και η πλάστιγγα έγερνε προς τους φιλοξενούμενους αφού είχαν αρχίσει να απειλούν με αντεπιθέσεις την εστία του Κυριαζίδη. Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι οι δυο προπονητές είχαν προχωρήσει στις απαραίτητες διορθώσεις μιας και ο καθένας από αυτούς επιθυμούσε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Φτάνοντας στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού ο Απόλλων βγήκε στην αντεπίθεση με τον Κων/δη όπου ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή από τον Μίχογλου και ο Διαιτητής που ήταν κοντά στην φάση έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Γιαπουτζής που με ωραίο ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-2 εξασφαλίζοντας μία μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Τελευταία αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό και ο ρέφερι του αγώνα αναγκάστηκε να βγάλει εννέα φορές από το τσεπάκι του την κίτρινη κάρτα. Μάλιστα στις καθυστερήσεις ο Εφεντόπουλους χτύπησε εκτός φάσεις με κεφαλιά τον Μακράκη αλλά ο Διαιτητής αρκέστηκε στην κίτρινη κάρτα κάτι που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Απόλλωνα.

ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ:

2’ Ο Καραμπατζάκης με ανάποδο ψαλίδι από το ύψος του πέναλτι μετά την κεφαλιά του Γιαπουτζή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κυριαζίδη.

10’ Δυνατό σουτ του Καραμπατζάκη η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κυριαζίδη.

16’ Ο Γιαπουτζής απέναντι από τον Κυριαζίδη όμως το σουτ του πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Δόξας.

26’ Απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Μπαντάκ η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Μαυρίδη και πέρασε άουτ.

28’ Ο Μπαντάκ πάλι εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, αυτή τη φορά ο Μαυρίδης αποκρούει την μπάλα, αυτή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και πέρασε σε κόρνερ.

32’ Ο Καραμπατζάκης σεντράρει όμως το πλασέ του Λεοντίδη αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Κυριαζίδη.

36’ Πολύ καλό σουτ του Τζανέτου, εντυπωσιακά μπλόκαρε την μπάλα ο Μαυρίδης.

59’ Κεφαλιά του Ντούτση μετά από εκτέλεση κόρνερ πέρασε άουτ.

80’ Δυνατό σουτ του Λεοντίδη μετά από πάσα του Γιαπουτζή, δύσκολα σε κόρνερ ο Κυριαζίδης.

90’ Ο Κων/δης ανατράπηκε από τον Μίχογλου στην μεγάλη περιοχή, ο Διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Γιαπουτζής με ένα ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 0-2.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 1’ Αλή Ογλού, 25’ Καφετζόγλου, 62’ Νεοφυτίδης, 69’ Γιαπουτζής, 72’ Μακράκης, 86’ Νικολαϊδης, 88’ Πουτακίδης Γ., 90 Μίχογλου, 90+ Εφεντόπουλος

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΔΟΞΑ ΞΑΝΘΗΣ: Κυριαζίδης 9, Μελισσόπουλος 7, Μίχογλου 7, Μέχμετ 7, Γκαλήπ Ογλού 7, Αλή Ογλού 7, Καφετζόγλου 7 (Μέντης 7), Εφεντόπουλος 6, Χικμέτ Ογλού 7 (Ντούτζης 6 – 81’ Αρχοντάκης 7), Τζανέτος 7, Μπαντάκ 8.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: Μαυρίδης 8, Νεοφυτίδης 8 (81’ Πουτακίδης Λ. 7), Μπαμπανέλος 7 (52’ Κων/δης 8), Σπυριάδης 8, Μακράκης 9, Νικολαϊδης 8, Πουτακίδης Γ. 9, Γιουβανέζας 8, Γιαπουτζής 9, Λεοντίδης Ι. 8, Καραμπατζάκης 9 (85’ Σουπιάδης 8).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ουζουνίδης Γ. (Σ.Δ.Π. Έβρου)

ΒΟΗΘΟΙ: Σπυριδόπουλος Α. – Μπούγιας Χ. (Σ.Δ.Π. Έβρου)

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620