Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΠΟΛΟ Α2: Καλή αρχή για τον ΚΟΞ που κέρδισε δύσκολα αλλά δίκαια με 8-7 την Ν.Ε. Πατρών

του Φάνη Καραμπιπέρη
fanis@xan.gr

Μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά ο ΚΟΞ όμως η πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα είναι γεγονός. Το τελικό 8-7 επί της Ν.Ε. Πατρών (Που προήλθε από την συγχώνευση) δείχνει την δυσκολία της νίκης όμως η ομάδα του Νικολάϊ Σταμάτοφ πέτυχε τον ένα από τους τρεις στόχους της φετινής περιόδου. Είπαμε και στην περασμένη μας έκδοση ότι στόχος είναι οι νίκες με ΝΕ Πατρών, Άρη και ΧΑΝΘ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που στα πρώτα δύο 8λεπτα είχαν το προβάδισμα στο σκορ έχοντας ταυτόχρονα και καλύτερη αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια έναντι των Ξανθιωτών. Αυτό τους έδωσε την δυνατότητα να προηγηθούν με 1-3 και να θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα ακόμη και για την νίκη.

Όμως το τρίτο 8λεπτο ήταν αυτό που ουσιαστικά έδωσε την δυνατότητα στον ΚΟΞ να ανακάμψει, να βρει τις εύκολες λύσεις στην επίθεση και με πρωταγωνιστή τον Τέλη Τουργιόγλου κάτω από τα δοκάρια έδωσε το έναυσμα για την μεγάλη αντεπίθεση. Σίγουρα ρόλο έπαιξε το γρήγορο γκολ του Φραγκέδη στην πρώτη επίθεση του 8λέπτου και με ένα σερί 4-1 να περάσουν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με 5-4 παίρνοντας την ψυχολογία για το τελευταίο 8λεπτο για να καθαρίσουν τον αγώνα αφού δεν κατάφεραν να ανεβάσουν την διαφορά στα δύο τουλάχιστον γκολ.

Ο Παντελής Θεοδωρίδης ήταν αυτός που στο 5.48΄ πριν το τέλος έδωσε αέρα δύο γκολ στην ομάδα του (6-4), όμως αυτό αντί να λειτουργήσει ευεργετικά έδωσε την δυνατότητα στους Πατρινούς που είχαν και την βοήθεια του διαιτητικού δίδυμου που στις ίδιες παραβάσεις του ΚΟΞ ακολουθούσε και αποβολή κάτι που δεν συνέβαινε με τους Πατρινούς. Έτσι πριν καλά – καλά περάσουν 90΄΄ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 6-6 βάζοντας σε σκέψεις τους Ξανθιώτες.

Ο Κοντογιώργος με ένα γωνιακό πλασέ 1.49΄πριν το τέλος έδωσε το προβάδισμα στον ΚΟΞ όμως ο Σακαλής με πέναλτι ισοφάριζε σε 7-7 1.26΄. Ο Χάρης Χάνδανος (διακρίνεται στην φώτο επάνω) 31.7΄΄ πριν το τέλος έδωσε την νίκη ενώ στον εναπομείναντα χρόνο οι Πατρινοί εκνευρισμένοι διπλή ευκαιρία στα 10΄΄ όταν ο Τέλης Τουργιόγλου είπε άλλο ένα μεγαλοπρεπές STOP σε σουτ του Βλάχου διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ και 5΄΄ να πάρουν τον δεύτερο βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα αλλά ο Τυροδήμος μπερδεύτηκε με τον Φράγκο και έτσι προς ευχαρίστηση των γηπεδούχων να χαθεί η τελευταία τους ελπίδα.

Τα 8λεπτα: 0-1, 1-2, 4-1, 3-3, (8-7)

Με λάθη εις βάρος του ΚΟΞ ήταν αυτή την φορά η διαιτησία των κ.κ. Νάκου – Σπανούδη. Στα 10΄΄ πριν το τέλος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής της ΝΕ Πατρών κ. Κακουλίδης, όχι γιατί ήταν εριστικός στις διαμαρτυρίες αλλά γιατί ξεπέρασε τα όρια στην πισίνα.

ΚΟΞ (Σταμάτοφ): Τουργιόγλου, Κουτσόκαλης, Φραγκέδης 1, Θεοδωρίδης Χ. 2, Κατμερτζόγλου, Χάνδανος 2, Κοντογιώργος 2, Ανανιάδης, Χρυσονόματος, Θεοδωρίδης Π. 1, Γκουρλίτσας.

Ν.Ε. ΠΑΤΡΩΝ(Κακουλίδης): Ζησιμάτος, Τυροδήμος 1, Τσιμάρας, Μονιούδης, Μάρκοβιτς, Γιαννόπουλος, Βλάχος 2, Φράγκος 2, Κραββαρίτης 1, Σακαλής 1, Κουρλιούρος, Καράς, Κομινάτος.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ

3-2

ΧΑΝΘ

ΑΡΗΣ

4-8

ΚΟΞ

Ν.Ε. ΠΑΤΡΩΝ

8-7

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.

ΚΕΡΚΥΡΑ

4

2.

ΗΡΑΚΛΗΣ

2

3.

ΚΟΞ

2

4.

ΑΡΗΣ

2

5.

ΧΑΝΘ

1

6.

Ν.Ε. ΠΑΤΡΩΝ

1

ΣΤΙΣ 29-1-2006

ΑΡΗΣ

ΚΟΞ

ΗΡΑΚΛΗΣ

ΧΑΝΘ

Ν.Ε. ΠΑΤΡΩΝ

ΚΕΡΚΥΡΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

ΡΕΘΥΜΝΟ

ΚΟΠΙ

7-6

ΙΩΝΙΚΟΣ

ΠΑΟ

6-9

ΟΦΗ

ΧΑΛΚΙΔΑ

5-10

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.

ΠΑΟ

4

2.

ΧΑΛΚΙΔΑ

4

3.

ΟΦΗ

2

4.

ΡΕΘΥΜΝΟ

2

5.

ΚΟΠΙ

0

6.

ΙΩΝΙΚΟΣ

0

ΣΤΙΣ 29-1-2006

ΚΟΠΙ

ΙΩΝΙΚΟΣ

ΧΑΛΚΙΔΑ

ΡΕΘΥΜΝΟ

ΠΑΟ

ΟΦΗ

xan.gr - τμήμα ενημέρωσης

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620