Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

[Αρχική Σελίδα] [Επικοινωνία] [Ποιοί είμαστε]

Τοπικά ] [ Αθλητικά ] [ Περιφέρεια ] [ Ελλάδα ] [ Κόσμος ] [ Δελτία Τύπου ] [ Εκδηλώσεις ]

  Γρήγορη Αναζήτηση

Λέξη - Κλειδί :

  Τελευταία Νέα

  Αθλητικά Νέα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι σκέψεις στην SKODA ΞΑΝΘΗ έχουν πλέον στραφεί αλλού αφού η αναμέτρηση με την Καλαμαριά ανήκει στο παρελθόν, παρά τον συνεχή ντόρο που δημιουργείται από τα λάθη της διαιτησίας, και η τεχνική ηγεσία μαζί με τους ποδοσφαιριστές έχουν ως αποκλειστικό στόχο τον αγώνα Κυπέλλου εναντίον του Ολυμπιακού.

Το αποτέλεσμα της πρώτης συνάντησης αποτελεί και για τις δύο ομάδες μια πρόκληση καθώς οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες με αποτέλεσμα να διεξαχθεί ένα παιχνίδι αμφίρροπο με κανέναν να γνωρίζει τον τελικό νικητή και την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση.

Στην μεσημεριανή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο υπό άσχημες καιρικές συνθήκες, η θερμοκρασία με το ζόρι έφτανε τους -3 βαθμούς Κελσίου ενώ το τοπίο με τα κάτασπρα βουνά και το χιόνι στο γήπεδο θύμιζε χειμερινούς αγώνες παρά προπόνηση ομάδας ποδοσφαίρου.

Παρόλα αυτά ο Γιάννης Ματζουράκης με τους συνεργάτες προσπαθούν να προετοιμάσουνε την ομάδα για την αναμέτρηση της Πέμπτης η οποία θα ξεκινήσει στις 16:00 και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων και κυρίως της SKODA ΞΑΝΘΗ. Το παραπάνω φαίνεται και από την ζήτηση των εισιτηρίων η οποία είναι συνεχής και αυξανόμενη.

Όσον αφορά τους τραυματισμούς η κατάσταση των Φλίσκα και Τσικίνιο δεν παρουσιάζει βελτίωση και έτσι οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή τους. Ένα ακόμη πρόβλημα είναι αυτό του Σταύρου Λαμπριάκου που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον Κο Σκουφίτσα στον αγώνα με την Καλαμαριά και θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής ημέρας με τον Ολυμπιακό.

*** Στην Εθνική ομάδα των Νέων κλήθηκαν 3 ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ για τις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο λόγος για τους Γιαντσέλη, Ριζογιάννη και Σιόβα που θα απουσιάσουν από τις προπονήσεις τις προσεχής μέρες.

*** Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το πρωί η συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της SKODA ΞΑΝΘΗ, του Ολυμπιακού και φυσικά της Αστυνομίας όσον αφορά τον αγώνα του Κυπέλλου και τα μέτρα το οποία πρόκειται να υπάρξουν.

*** Διεξήχθη η κλήρωση των διαιτητών για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α! Εθνικής κατηγορίας. Την συνάντηση ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την SKODA ΞΑΝΘΗ θα διαιτητεύσει ο Κος Μαζαράκος από τον ΣΔΠ Άρτας με βοηθούς τους κ.κ. Γούκα – Χυτήρη από τους συνδέσμους Ηπείρου και Κέρκυρας αντίστοιχα. Τέταρτος διαιτητής ο Κος Δαλούκας από την Θεσσαλία.

πηγή : www.skodaxanthifc.gr

<< Επιστροφή

Αρχική Σελίδα

Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αποστολή με e-mail

Εκτύπωση 

 

Κατασκευή και υποστήριξη
www.ixanthi.gr
Διαδικτυακές Επιχειρήσεις ΔΙΑΣ.
ixanthi@ixanthi.gr
Μπρωκούμη 30, Ξάνθη, Τ.Κ. 67 100
Τηλέφωνο και τηλεομοιότυπο : 2541083620